Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
робота №2.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
37.02 Кб
Скачать

17. Висновки за результатами аналізу мі та взаємозв’язок даного цвмі (даної проблематики) з іншими цвмі та міжнародними процесами

Таким чином, необхідно узагальнити результати нашого дослідження.

По-першеМАГАТЕ існує вже протягом 55 років починаючи з 1957, його членами є 151 країна світу. Організація допомагає покращити ядерної езпеки світу. Це яскраво видно по санкціям та заборонам, які приймаються до країн, які намагаються розробити ядерну зброю. По-друге, можливими суб'єктами даного міжнародного відносини є: всі країни-члени. Далі були визначені основні об'єктні сфери взаємодіючих інтересів. Безпосередніми суб'єктами міжнародних взаємодіючих інтересів є всі країни, які є членами організації. В роботі було проведено класифікацію і кваліфікацію міжнародних інтересів суб'єктів щодо певних об'єктів. На підставі отриманих результатів була проведена квантифікація міжнародних інтересів.Далі в роботі ми виділили сім спектрів міжнародних інтересів суб'єктів і взаємозв'язок об'єктів інтересів в даному ПВК.

Ми встановили, що ЦВМІ є МАГАТЕ, оскільки навколо цього об'єкта і формуються всі інші, або вони закінчуються з його реалізації.

Далі була проведена кваліфікація проблемної ситуації, аналіз збігів і протиріч міжнародних інтересів. Ми виділили основні коаліції і протиборства в міжнародному відношенні, а також визначили інтенсивність інтересів. Всі результати були представлені в таблиці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]