Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
%EF%F0%E0%EA%F2%E8%EA%F3%EC.%20%F1%E0%EC%20%ED%...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
2.57 Mб
Скачать

Начальник медичної служби …..Мбр

_______________________________

(звання, прізвище)

Додаток 1 ж Постановка завдань командиру медр в оборонному бою (варіант)

Оперативний час ___ "Д"

ТПУ ______________________ (місце) _______________________ (дата, час). Навчальна карта: масштаб 1:50000 Листи: У–41 96 – А вид .1995 р. У–41 – 96 – Б вид. 1995 р.

Бригада переходить до оборони смуги _____ км по фронту та до ____ км в глибину з положення безпосереднього зіткнення з противником, на напрямку зосередження основних зусиль корпусу.

Готовність систем вогню – ____ “Д”.

В наступному бою санітарні втрати бригади за день бою при застосуванні противником вогнепальної зброї можуть скласти біля ______ чол.

Вимагаю:

  1. Тяжкопоранених евакуювати санітарними автомобілями з медичних пунктів ___ мб та ___ мб, легкопоранені доставлятимуться на медр зворотніми рейсами транспорту загального призначення за моєю заявкою заступнику командира бригади з тилу.

  2. З початком бою медр розгорнути в районі __________________, запасна площадка для медр – в районі _____________________. Маневр медр під час бою – за рахунок автоперев’язочних.

  3. На медр надавати_______________________________________ допомогу.

  4. Для прискорення вивозу поранених та хворих з підрозділів, їх евакуації на медр надати: ___мб ____ санітарних транспортерів та ____ санітарних автомобілів, ___ мб – ____ санітарних транспортерів та ___ санітарних автомобілів, для чого спрямувати їх у розпорядження начальника медичного пункту ___ мб в район ___________________ та начальника медичного пункту ___ мб в район ___________________________ до ____ .”Д”.

  5. У резерві мати: ____ санітарних інструкторів, ____ санітарів, ____ санітарних транспортерів, ___ санітарних автомобілів. Резерву знаходитись на ______ , пересуватися разом з нею, використовувати за моїм розпорядженням.

  6. Медичне майно спеціального призначення отримувати із складу 5 МедБр за моєю заявкою, доставку медичного майна в МПБ здійснювати зворотніми рейсами санітарного транспорту.

  7. Я – на ТПУ бригади; ви – мій заступник. Зв’язок зі мною по телефону та радіо, а також через посильних та водіїв санітарних автомобілів. Донесення подавати:

  • чергові – до ____ за станом на ____ ;

  • позачергові –при втратах особового складу, медичного майна транспорту, переміщенні медр – негайно.

Начальник медичної служби …..Мбр

_______________________________

(звання, прізвище)

Постановка завдань начальнику медичного пункту __ мб в оборонному бою (варіант)

Оперативний час ___ "Д"

ТПУ ______________________ (місце) _______________________ (дата, час). Навчальна карта: масштаб 1:50000 Листи: У–41 96 – А вид .1995 р. У–41 – 96 – Б вид. 1995 р.

Бригада переходить до оборони з положення безпосереднього зіткнення з противником. ___мб переходить до оборони району на _________________ фланзі смуги оборони бригади на напрямку зосередження її основних зусиль.

Санітарні втрати в ___ мб при застосування противником вогнепальної зброї можуть скласти ____ чол.

Вимагаю:

  1. Організувати винос поранених та хворих після надання їм __________________________ допомоги траншеями та ходами сполучення силами стрільців–санітарів взводів та ланок позаштатних санітарів–носіїв на медичні пости рот, звідки їх вивозити (виносити) санітарними транспортерами (ланками позаштатних санітарів–носіїв) на пост санітарного транспорту або на МПБ.

  2. До початку бою розгорнути МПБ в районі _______________________, вибрати запасну площадку для МПБ на випадок вимушеного його відходу в тил.

  3. На МПБ надавати ______________________________ допомогу.

  4. Для прискорення вивозу та евакуації поранених та хворих надаю у ваше розпорядження ___ санітарних транспортерів та ___ санітарних автомобілів, які прибудуть до місця розгортання МПБ до ____ “Д”. За рахунок одного санітарного автомобіля організувати пост санітарного транспорту (ПСТ) поблизу опорного пункту роти, найбільш віддаленого від МПБ.

  5. Під час бою постійно здійснювати медичну розвідку з метою уточнення санітарно–епідемічного стану району оборони батальйону, приділити особливу увагу санітарно–гігієнічному контролю за харчуванням та водопостачанням особового складу, а також стану оборонних споруд, виявленню інфекційних хворих, своєчасній їх евакуації на медр.

  6. Перевірити наявність у особового складу батальйону індивідуальних засобів медичного захисту, за потреби поповнити їх та навчити правилам користування ними.

  7. В осередках масового ураження організувати надання першої медичної допомоги в порядку само– та взаємодопомоги, їх евакуацію на медр своїм та приданим санітарним транспортом.

  8. Медичне майно спеціального призначення отримувати з аптеки медр за заявкою, доставка майна зворотніми рейсами санітарного транспорту.

  9. Я – на ТПУ бригади, мій заступник – командир медр. Зв’язок здійснювати по телефону та радіо, через посильних та водіїв санітарних автомобілів. Донесення подавати при виникненні масових санітарних втрат у підрозділах, втратах особового складу, транспорту та майна медичної служби, переміщенні МПБ та негайних потребах.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]