Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
%EF%F0%E0%EA%F2%E8%EA%F3%EC.%20%F1%E0%EC%20%ED%...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
2.57 Mб
Скачать

Додаток 1 г Оцінка медичної обстановки (сил та засобів медичної служби) в оборонному бою (варіант)

Оперативний час ___ "Д".

ТПУ ______________________ (місце) _______________________ (дата, час). Навчальна карта: масштаб 1:50000 Листи: У–41 96 – А вид .1995 р. У–41 – 96 – Б вид. 1995 р.

Медична служба бригади має некомплект: _________________________ , ________________, _____________ , _________________________ .

Медичний склад має достатню кваліфікацію та досвід медичного забезпечення бригади у бою. Розташування медичних пунктів та медр не відповідає завданню медичної служби: медичні пункти ___мб та ___ мб знаходяться близько до переднього краю, медична рота ___ мбр відстала від підрозділів бригади та знаходиться на відстані до ____ км від переднього краю.

Для медичного забезпечення бою слід використати транспортні засоби підсилення, так як бригада знаходиться на напрямку зосередження основних зусиль корпусу.

Висновки.

Медична служба здатна забезпечити бойові дії після доукомплектування її відповідними силами та засобами;

– начальнику медичної служби бригади зробити запит начальнику медичної служби корпусу щодо посилення медичної служби бригади наступними силами та засобами: _________________,______________;

– наявне угруповання сил та засобів медичної служби не відповідає майбутньому завданню;

– медичні пункти батальйонів першого ешелону бригади слід розгорнути на рубежі ______________________________________;

– медичні пункти батальйонів другого ешелону бригади не розгортати, тримати в згорнутому стані;

– медр підтягнути ближче до бойового порядку бригади та розгорнути на рубежі _____________________________________, в стороні від напрямку головного удару противника та напрямку контратаки другого ешелону корпусу.

Загальні висновки з оцінки обстановки в оборонному бою (варіант)

Оперативний час ___ "Д".

ТПУ ______________________ (місце) _______________________ (дата, час). Навчальна карта: масштаб 1:50000 Листи: У–41 96 – А вид .1995 р. У–41 – 96 – Б вид. 1995 р.

Завданням медичної служби ______ мбр є медичне забезпечення бригади, яка переходить до оборони з положення безпосереднього зіткнення з противником, у першому ешелоні корпусу, на напрямку зосередження її основних зусиль, на необладнаній в інженерному відношенні місцевості. Для підготовки медичної служби до медичного забезпечення майбутнього бою слід здійснити медичну розвідку в смузі оборони бригади з метою обрання місць (сховищ) для медичних пунктів ___________ мб та ___ медр, доукомплектувати медичну службу особовим складом, транспортом та медичним майном, своєчасно розподілити сили та засоби медичної служби по підрозділам.

За день оборонного бою санітарні втрати бригади при використанні противником вогнепальної зброї можуть скласти _____ чол.

Для своєчасної організації лікувально–евакуаційних заходів передбачити в районах оборони батальйонів вибір місць (сховищ) для постів санітарного транспорту, розгортання медичних пунктів батальйонів в глибині районів оборони своїх батальйонів, медичної роти бригади – за другою позицією в смузі оборони бригади, а саме: на рубежі ____________________________________ з передбаченням для них запасних площадок. На МПБ надавати ________________________________________________допомогу, на медр – _____________________________________________________ допомогу.

З метою запобігання виникнення інфекційних захворювань серед особового складу та попередження їх розповсюдження передбачити санітарно–гігїєнічний контроль харчування, водопостачання, особистої гігієни та розташування особового складу, ізоляцію інфекційних хворих та евакуацію їх до інфекційного госпіталю.

Передбачити забезпечення особового складу бригади табельним індивідуальним медичним оснащенням.

Організувати забезпечення медичних пунктів батальйонів та медр медичним майном за заявками начальників МПБ – начальнику медичної служби бригади, командира медр – начальнику медичної служби АК.

Необхідна допомога з боку командира бригади – у виділенні позаштатних ланок санітарів–носіїв для виносу поранених з поля бою, транспорту загального призначення для евакуації легкопоранених з _____ в ____ .З боку начальника медичної служби корпусу – у доукомплектуванні медичної служби бригади особовим складом, санітарним транспортом та медичним майном.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]