Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МЕТОД. РЕК.к СР ТЕД-2- 11.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
7.96 Mб
Скачать

2. Система рейтингових (вагомих) балів та критерії оцінювання

2.1. Рейтингові бали на лекційних заняттях

Оцінюється по п'ятибальній системі. Максимальна кількість балів на всіх лекційних заняттях дорівнює 9 * 5 = 45 балів

2.2. Робота на практичних заняттях

На першій годині занять разом з теоретичними питаннями здійснюється перевірка рішення шести базових завдань, рекомендованих по темах 2.1, 2.2 і 2.3. Їх рішення також оцінюється по п'ятибальній системі.

Максимальна кількість балів на всіх практичних заняттях дорівнює 5*3=15 балів

Критерії оцінювання:

• повна відповідь на питання або правильно вирішене Задачі – 5 балів;

• неповна відповідь на питання або частково правильно вирішене Задачі – 3 або 4 бали;

• не дана відповідь на питання або невирішене Задачі (вирішена зовсім невірно) – 2 бали;

• абсолютна непідготовка до заняття (кожне невирішене Задачі) –(-2) балу.

2.3. Лабораторні роботи

Максимальний ваговий бал за одну виконану і захищену лабораторну роботу – 10. Максимальна кількість балів за всі лабораторні роботи дорівнює: 12 * 5 = 60 балів.

Критерії оцінювання:

а) оцінка якості теоретичної підготовки до роботи оцінюється по п'ятибальній системі;

б) виконання роботи і отримання заліку по ній (позитивна оцінка колоквіуму + оформлений звіт) до початку залікової сесії -5 балів.

2.4. Модульний контроль

Максимальний ваговий бал за кожну з контрольних робіт МКР2-1, МКР2-2 і МКР2-3 – 40 балів. Максимальна кількість балів за всю МКР 40 * 3 = 120 балів.

Критерії оцінювання:

• повні відповіді на поставлені питання і правильно вирішені практичні Задачі – 40 балів;

кожне питання і Задачі квитка МКР мають залежно від складності свою вагу і тому 30 балів відповідають у п’ятібальній системі оцінці «добре», а 20 балів- «задовільно».

2.5. Домашня контрольна робота.

ДКР складається із ряда самостійних частин(розділів), зв’язаних загальною постановкою задачі і охоплюючи усі три теми дисципліни. Максимальна кількість балів-65.

Критерії оцінювання:

-розрахунки виконані правильно, в повному обсязі, відповідають варіанту Задачі і вимогам оформлення текстових і графічних матеріалів, які прийняті на кафедрі для курсових робіт проектів і дипломів. У роботі є повні розділи самоперевірки, змістовні висновки – 65 балів;

-розрахунки виконані правильно, в повному обсязі, відповідають варіанту Задачі, але є незначні відхилення від вимог оформлення текстових і графічних матеріалів (не більше двох відхилень), які прийняті на кафедрі для курсових робіт, проектів і дипломів. У роботі є неповна самоперевірка, (самоперевірка відсутня не більше ніж на один пункт Задачі), і/або поверхневі висновки – 45 балів (відповідає звичайній оцінці «добре»);

-розрахунки виконані правильно, відповідають варіанту Задачі, але не в повному обсязі, (відсутній хоч би один пункт Задачі), є відхилення від вимог оформлення текстових і графічних матеріалів (не більше чотирьох відхилень), які прийняті на кафедрі для курсових робіт, проектів і дипломів. У роботі є неповна самоперевірка, (самоперевірка відсутня не більше ніж на два пункти Задачі), і/або поверхневі висновки – 35 балів;

- менше 35 балів ОКР не приймається і відправляється на доопрацювання.