Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichni_vkazivki_do_vikonannya_kursovoyi_rob....doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
996.86 Кб
Скачать
  1. 1. Предмет Договору

1.1. Цим Договором регулюються правовідносини, в межах яких Сторони здійснюють в порядку та на умовах, визначених цим Договором, збалансований за вартістю обмін товарами, який не опосередкований рухом коштів у готівковій або безготівковій формі.

1.2. За цим Договором Підприємство відповідно до умов поставки, що передбачені в Додатку № 1 до цього Договору, до "___" _____________ 200_ року здійснює поставку ____________________________________ Фірмі.

(перелік товарів)

1.3. За цим Договором Фірма відповідно до умов поставки, що передбачені в Додатку № 2 до цього Договору, до "___" _____________ 200_ року здійснює поставку ______________________________ Підприємству.

(перелік товарів)

1.4. Пункт призначення товару, що поставляється Підприємством — ____________________________________________________________________

(назва станції, порту чи населеного пункту за місцем знаходження Фірми)

1.5. Пункт призначення товару, що поставляється Фірмою ____________________________________________________________________.

(назва станції, порту чи нас.пункту за місцем знаходження Підприємства)

1.6. Вид транспорту, яким здійснюється поставка: _________________.

2. Оцінка вартості товарів

2.1. З метою створення умов для забезпечення еквівалентності обміну, контролю за виконанням Сторонами цього Договору їх взаємних зобов'язань, а також для митного обліку, визначення страхових сум, оцінки претензій, застосування санкцій, зокрема, у випадках, коли не відбулася передача товарів в натурі повністю або частково, Сторони узгодили таку оцінку взаємних поставок:

- загальна вартість товарів, що поставляється Підприємством Фірмі, становить __________________________________;

(ціна в вибраній Сторонами валюті)

- загальна вартість товарів, що поставляється Фірмою Підприємством, становить __________________________________ .

(ціна в тій же валюті).

2.2. При наявності потреби кожна із Сторін протягом ___ днів за запитом направляє іншій Стороні докладну інформацію щодо розшифрування ціни товару по кожному найменуванню.

2.3. Передбачена в п. 2.1 цього Договору ціна товарів не підлягає зміні, оскільки вона передбачена тільки для виконання цього Договору і не може бути застосована при укладенні інших договорів.

3. Облік виконання взаємних зобов'язань

3.1. Підприємство протягом ____ днів після відправки товару на адресу Фірми поштовим відправленням направляє Фірмі наступні товаросупровідні документи:____________________________________________________________

(перелік документів по супроводу вантажу товарів, страховий поліс, сертифікат якості та інші)

3.2. Фірма протягом ____ днів після відправки товару на адресу Підприємства поштовим відправленням направляє Підприємству наступні товаросупровідні документи: __________________________________________

(перелік документів по супроводу вантажу товарів,страховий поліс, сертифікат якості та інші)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]