Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
17_Підручник.ЗорянаМацюк.Укр.мовапроф.спілкуван....docx
Скачиваний:
31
Добавлен:
19.12.2018
Размер:
604.77 Кб
Скачать
  1. Зразок 1:

  2. Характеристика

  3. Федорович Христини Вікторівни, студентки факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка, 1985 року народження, українки, освіта середня

  4. Федорович Х.В. навчається на III курсі факультету міжнародних відносин за спеціалізацією „Країнознавство". Протягом навчання в університеті зарекомендувала себе здібною студенткою.

  5. До навчання ставиться сумлінно, має глибокі знання з усіх предме­тів, усебічно розвинена. Постійно підвищує свій професійний рівень, виступає з науковими доповідями на звітно-наукових студентських конференціях. Складає сесії на відмінно.

  6. Федорович Христина брала участь у V Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика і зайняла на другому етапі перше місце.

  7. Упродовж навчання є активним членом гуртка „Молода диплома­тія". Зарекомендувала себе хорошим організатором під час студент­ських публічних дебатів на тему „Стратегічні пріоритети України".

  8. Відповідальна, вимоглива до себе, доброзичлива. Має повагу се­ред товаришів і викладачів факультету.

  9. Рекомендуємо Федорович Христину до участі в міжнародному сту­дентському проекті „Україна - Європа: шлях до інтеграції".

  10. 20.04.05

  11. Декан факультету міжнародних відносин Львівського національного університету

  12. імені Івана Франка (Підпис) О.М. Коломієць

  1. 6. Документ як основний вид писемного ділового мовлення

  2. 5БЗ

  1. Зразок 2:

  2. Характеристика

  3. Лукеренка Миколи Андрійовича, методиста аналітичного відділу ТзОВ „Соцінформ", 1980 року на­родження, українця, освіта вища

  4. Лукеренко М.А. працює на посаді методиста з листопада 2002 року після закінчення економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. До своїх посадових обов'язків ставиться сумлінно і відповідально. Дбає про вдосконалення фахових умінь, ви­являє творчу активність у написанні нових соціологічних проектів.

  5. Брав участь у міжнародній програмі „Молодь проти наркотиків", підготував матеріали для публікації результатів соціологічних дослі­джень у межах програми. Працював у складі групи, яка відповідала за проведення екзит-полів на виборчих дільницях м. Львова під час пре­зидентських виборів 2004 року. Засвідчив уміння оперативно опрацьо­вувати статистичні відомості, має аналітичні здібності.

  6. Є позаштатним працівником газети „Галицький вісник", в якій веде рубрику „Цифри і факти".

  7. Ініціативний, енергійний, наполегливий у роботі, неконфліктний, у ставленні до колег доброзичливий. Має повагу серед членів колективу.

  8. Характеристика призначена для подання в соціологічну службу Львівської міської ради.

  9. 14. 05.05

  10. Директор (Підпис) Г.І. Драбик

  11. Рекомендаційний лист - це документ, який подають у ситуації кло­потання про посаду, влаштування на нову відповідальну роботу, по­дання на здобуття стипендії, гранту тощо. Особа-претендент бажає заручитися поважною рекомендацією, коли влаштовується на роботу (навчання) чи подає клопотання про матеріальне заохочення.