Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
М_Н_СТЕРСТВО ОСВ_ТИ _ НАУКИ УКРАЇНИ.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
04.12.2018
Размер:
1.7 Mб
Скачать

4.15 Титульний лист

4.15.1 Інформацію, що подається на титульному листі, допускається розташовувати в будь-якому положенні, яке автор (автори) вважає припустимим з естетичної точки зору, і з використанням різних шрифтів.

Слова «курсова РОБОТА» друкують великими літерами посередині рядка. Назву роботи також пишуть (друкують) великими літерами.

4.15.2 Відомості про вищий навчальний заклад (ВНЗ) містять:

  • назву міністерства, до системи якого належить ВНЗ;

  • повну назву ВНЗ.

4.15.3 Переноси слів у заголовках титульного листа не допускається.

4.15.6 Рік складання КР вміщують посередині рядка в нижній частині титульного листа (без вживання слів “рік” або “р.”).

4.15.7 Приклади оформлення титульних листів наведено у додатку Ж.

4.16 Перелік умовних позначень, символів одиниць, скорочень і термінів

4.16.1 Перелік повинен розташовуватися стовпцем. Ліворуч в порядку як наводять умовні позначення, символи, одиниці, скорочення і терміни, праворуч – їх детальну розшифровку.

4.17 Додатки

4.17.1 Додатки слід оформлювати як продовження КР на його наступних сторінках, розташовуючи додатки в порядку появи посилань на них у тексті КР.

Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований в горі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. В правій стороні рядка над заголовком малими літерами з першої великої повинно бути надруковано слово “Додаток ______” і велика літера, що позначає додаток.

4.17.2 Додатки слід позначати послідовно арабськими цифрами або заглавними літерами українського алфавіту, наприклад, Додаток 1, Додаток 2 або Додаток А, Додаток Б і т.д.

Один додаток позначається як Додаток 1.

4.17.3 Додатки повинні мати спільну з рештою КР наскрізну нумерацію сторінок.

4.17.4 За необхідності текст додатків може поділятися на розділи, підрозділи, пункти і підпункти, які слід нумерувати в межах кожного додатку відповідно до вимог 4.7. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатку (літеру) і крапку, наприклад, 3.2 - другий розділ додатку 3; 4.3.1 – підрозділ 3.1 додатку 4.

4.17.5 Ілюстрації, таблиці, формули та рівняння, що є у тексті додатку, слід нумерувати в межах кожного додатку, наприклад, рисунок 3.3 – третій рисунок додатку 3; таблиця 1.2 – друга таблиця додатку 1; формула 1.1 – перша формула додатку 1.

Якщо в додатку одна ілюстрація, одна таблиця, одна формула, одне рівняння, їх нумерувати не обов’язково. В посиланнях у тексті додатку на ілюстрації, таблиці, формули, рівняння рекомендується писати: “... на рисунку додатку 1 ...”; “... в таблиці 3 додатку 2.

4.17.6 Якщо у КР як додаток використовується документ, що має самостійне значення і оформлюється згідно з вимогами до документу даного виду, його копію вміщують у КР без змін в оригіналі.

5 Вказівки щодо оформлення і захисту курсової роботи

Студент повинен віддати курсову роботу на перевірку керівникові не пізніше ніж за 10 днів до захисту. Курсова робота повинна бути у м’якій палітурці

До захисту курсових робіт допускаються студенти, що успішно виконали весь обсяг навчальної роботи, передбачений навчальним планом. Порядок захисту визначається Положенням про організацію навчального процесу.

Розклад захисту узгоджується з деканатом. У ньому повинно бути зазначено дату, час та місце захисту.

Захист курсових робіт проходить на відкритих засіданнях кафедри за участі не менше ніж половини складу комісії затвердженої на попередніх засіданнях кафедри.