Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Л 10-1 ОРЗ..doc
Скачиваний:
18
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
125.44 Кб
Скачать

Завершальна частина

На цьому занятті Ви ознайомились з загальними положеннями щодо організації речового забезпечення особового складу військової частини у період відмобілізування. Завдяки правильній організації речового забезпечення особового складу військової частини досягається своєчасне та повне речове забезпечення о/с та створюються нормальні побутові умови для військовослужбовців. Цьому сприяють правильна експлуатація, своєчасне обслуговування об’єктів служби та правильна організація ЛПО о/с.

Усі ці заходи дозволяють значно покращувати боєздатність віськовослужбовців, побутові умови, що в кінці впливає на стан бойової готовності частини та своєчасність відмобілізування.

Речова служба, начальник речової служби частини виконують складні і відповідальні завдання по забезпеченню особового складу підрозділів речовим майном під час відмобілізування.. Щоб успішно, своєчасно і якісно їх виконати, начальник речової служби повинен знати послідовність, зміст своєї роботи і методику відпрацювання плануючих документів.

З матеріалу лекції Ви зрозуміли, що процес речового забезпечення особового складу військової частини у особливий період є клопітка і відповідальна справа, без якої не може існувати взагалі увесь процес забезпечення військ, тому на Вас, як майбутніх керівників служби, буде покладена досить відповідальна справа , до якої треба готуватись уже зараз, під час навчання.

Викладач кафедри тилового забезпечення

підполковник Покрасьон. М М.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]