Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка по КУРСАКу (укр.).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.11.2018
Размер:
920.06 Кб
Скачать

Додаток и

ЗРАЗОК ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ

РЕФЕРАТ

Курсовий проект: 32 сторінки, 8 рисунків, 5 таблиць, 3 додатки. Графічна частина – 2 листи формату А1.

Розроблена багатоканальна система передачі даних з часовим розділенням каналів. Система призначена для передачі дискретної інформації від опитуваних об'єктів на центральний пункт збору і обробки інформації. Виконано проектування системи: розроблений алгоритм роботи, структурна схема, формат передаваного повідомлення. Проведений розрахунок параметрів системи і її елементів.

Система дає можливість опитувати 8 технологічних об'єктів, на кожному з яких встановлено по 4 датчики. Дані передаються в цифровій формі. У системі використовується відносна фазова модуляція, безмаркерний спосіб циклової синхронізації, інтегральний спосіб реєстрації елементів сигналу. Для підвищення перешкодостійкості використовується надмірне кодування циклічним кодом.

Розроблені електричні структурна і принципова схеми пристрою управління передавачем, приведено креслення друкарської плати і збірне креслення друкарського вузла.

Розроблена система передачі інформації може використовуватися в інформаційно-вимірювальних системах і автоматизованих системах управління технологічними процесами. Подальший розвиток системи може вестися у напрямі збільшення числа опитуваних об'єктів або числа датчиків на кожному з об'єктів.

Система передачі інформації, відносна фазова модуляція

циклічний код, передавач, приймач, пристрій управління

об'єкт, датчик, параметри системи, схема, розрахунок, проектування

ХНТУ 6.050201.ХХХ ПЗ

Изм.

Лист

№докум.

Подпись

Дата

Разраб.

Реферат

Лит.

Лист

Листов

Пров.

Димов В.С.

1

гр. 4СУ

Н.контр.

Димов В.С.

Утв.

Шмат К.І.