Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МИФЭИ / КР_МДФЕИ_методичка_дневное_отделение.doc
Скачиваний:
61
Добавлен:
28.03.2016
Размер:
1.57 Mб
Скачать

144

Міністерство освіти і науки України

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара

Кафедра фінансів

Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни “методи дослідження фінансово-економічної інформації”

для напряму підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”

м. Дніпропетровськ

2014

Методичні рекомендації схвалено та рекомендовано до друку кафедрою фінансів (протокол №__ від __.__ _____ р.) та Вченою Радою економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара (протокол № __ від __.__.____ р.).

Павлов Р.А., Левкович О.В. Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни “Методи дослідження фінансово-економічної інформації” для напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит». – Дніпропетровськ: ДНУ, 2014. – 141 с.

Пропоновані методичні рекомендації дозволять студентам, що навчаються за напрямом «Фінанси і кредит», підготувати та захистити курсову роботу з дисципліни «Методи дослідження фінансово-економічної інформації». Особлива увага приділена розгляду основних етапів виконання курсової роботи, правил оформлення, особливостей її рецензування та захисту.

ЗМІСТ

стор.

ВСТУП

4

1 ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

5

1.1 Розкриття значення курсової роботи у вивченні дисципліни «Методи дослідження фінансово-економічної інформації»

5

1.2 Основні етапи виконання курсової роботи та вимоги по оформленню

5

1.3 Вимоги до змісту курсової роботи

6

1.4 Наукове керівництво та контроль за виконанням курсової роботи

6

1.5 Рецензування та захист курсової роботи

7

1.6 Критерії оцінювання курсової роботи

8

2 МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

11

2.1 Методичні засади визначення майбутньої та поточної вартості фінансових активів

11

2.2 Методи дослідження фінансово-економічної інформації про фінансовий стан суб’єктів підприємництва

16

3 Правила оформлення курсової роботи

53

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

57

ДОДАТКИ

59

ВСТУП

Навчальними планами вищих навчальних закладів передбачається написання студентами курсових робіт з дисципліни «Методи дослідження фінансово-економічної інформації». Останні є дуже важливою ланкою в опрацюванні кожним студентом навичок самостійного вивчення дисципліни, в глибокому засвоєнні її положень, висновків, законів, здобутті досвіду самостійного одержання і накопичення знань, що необхідно майбутньому дипломованому фахівцю в його професійній діяльності. Курсова робота є однією з найефективніших форм самостійної роботи студентів. Тому дуже важливо, щоб студент усвідомив її місце та роль у процесі підготовки фахівця з вищою освітою та концентрував свої зусилля на самостійному вивченні курсу.

Курсова робота свідчить, наскільки знання, здобуті студентами в процесі вивчення дисципліни «Методи дослідження фінансово-економічної інформації», є глибокими й фундаментальними; характеризує вміння студентів застосувати їх на вирішені практичних завданнях.

Ознайомившись з даними методичними рекомендаціями, студент зможе більш конкретно уявити вимоги до курсової роботи як з точки зору її змісту, так і підготовки плану, розкриття вузлових питань теми, оформлення, оцінки, порядку захисту курсової роботи.

Вимоги до оформлення курсової роботи розроблені згідно із стандартом Дніпропетровського національного університету СТП–02066747–009–01 і Державним стандартом України ДСТУ 3008 – 95 «Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення».

Соседние файлы в папке МИФЭИ