Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Стандарт дипломирования.doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
08.03.2016
Размер:
1.3 Mб
Скачать

5.3.8 Вимоги до розділу технологічного проектування

Розділ технологічного проектування є п’ятий розділ пояснювальної записки дипломного проекту, зміст якої повинен повністю розкрити зміст питань, наведених у технологічному підрозділі завдання до дипломного проекту, а назви підрозділів технологічної частини повинні збігатися з питаннями, наведеними в завданні.

Розділ технологічного проектування дипломного проекту виконується за вимогами кафедри технології виробництва з використанням нормативно-методичного матеріалу з даної дисципліни й під керівництвом консультанта цієї кафедри, який призначається наказом по університету.

Обсяг розділу технологічного проектування не повинен перевищувати 10 сторінок машинописного тексту.

Якщо матеріал цього розділу не вміщується в 10 сторінок, то окремі його частини (технологічний процес, таблиці та ін.) наводять у додатках пояснювальної записки.

5.3.9 Вимоги до розділу організаційно-економічного обґрунтування

Розділ організаційно-економічного обґрунтування є шостий розділ пояснювальної записки дипломного проекту, зміст якого повинен повністю розкрити питання, наведені в організаційно-економічному розділі завдання до дипломного проекту, а назви підрозділів організаційно-економічної частини повинні збігатися з питаннями, наведеними в завданні.

Розділ організаційно-економічного обґрунтування дипломного проекту виконується за вимогами кафедри управління з використанням нормативно-методичного матеріалу з даної дисципліни й під керівництвом консультанта цієї кафедри, який призначається наказом по університету.

Обсяг розділу організаційно-економічного обґрунтування не повинен перевищувати 10 сторінок машинописного тексту.

5.3.10 Вимоги до розділу охорони праці, навколишнього середовища й техніки безпеки дипломного проекту

Розділ з охороні праці, навколишнього середовища й техніки безпеки є сьомий розділ пояснювальної записки дипломного проекту. Зміст цього розділу повинен повністю розкрити питання, наведені в аналогічному розділі завдання до дипломного проекту, а назви підрозділів повинні збігатися з питаннями, наведеними в завданні.

Розділ охорони праці дипломного проекту пишеться за вимогами кафедри БЖД з використанням нормативно-методичного матеріалу з даної дисципліни й під керівництвом консультанта цієї кафедри, який призначається наказом по університету.

Обсяг розділу з охорони праці й технікибезпеки не повинен перевищувати сім сторінок машинописного тексту.

5.3.11 Вимоги до розділу техніко-економічного обґрунтування дипломної роботи бакалавра

Розділ з техніко-економічного обґрунтування є четвертий розділ пояснювальної записки бакалавра. Зміст цього розділу повинен повністю розкрити питання, наведені в аналогічному розділі завдання до дипломної роботи бакалавра, а назви підрозділів повинні збігатися з питаннями, наведеними в завданні.

У цьому розділі шляхом аналітичного огляду висвітлюються технічні та економічні переваги та недоліки приладів і пристроїв, що розробляються в порівнянні з аналогами, а також визначаються галузі або підприємства, де результати дипломного проектування можуть бути впроваджені.

Обсяг розділу техніко-економічного обґрунтування не повинен перевищувати п’ять сторінок машинописного тексту.