Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
102
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
2.22 Mб
Скачать

Покращіть обслуговування клієнтів

Бізнес-комунікації розвиваються надзвичайно швидко, а клієнти потребують оперативного реагування. Чим швидше Ви відповісте на запит або на дзвінок, тим більш задоволеним буде клієнт. Якщо працівникам доступний комплексний підхід до клієнта, Ваш бізнес поза конкуренцією. Завдяки системам уніфікованих комунікацій компанії Cisco вони мають можливість миттєвого доступу до потрібних людей, інформації, та засобів обміну інформацією, незалежно від місця роботи та способу зв’язку. Поєднані комунікації Cisco дозволяють:

  • Об’єднати Вашу телефонну систему та систему управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM). Це надасть можливість працівникам бачити дані клієнтів на дисплеї телефону або комп’ютера під час надходження від них дзвінків

  • Дзвінок на один телефонний номер буде надходити водночас на декілька телефонних апаратів; таким чином, працівники ніколи не пропустять вхідний виклик.

Єдина мережа

Маршрутизатор Cisco з інтегрованими послугами з’єднає Ваші офіси з Інтернетом та з іншими офісами. В кожному офісі маршрутизатор Cisco підключений до комутатора Cisco Catalyst®, який об'єднує в єдину систему всі Ваші телефони, сервери прикладних програм та електронної пошти, бездротові пристрої та системи безпеки.

Можливість управління викликами

Обробка викликів - це основа всіх послуг телефонії, що використовуються щоденно: тоновий набір номера, переадресування виклику, утримання, конференц-зв’язок, очікування дзвінка тощо. Системи Cisco Unified Communications Manager Business Edition, Cisco Unified Communications Manager Express, і Smart Business Communication System забезпечують ці основні функції разом із сотнями інших, що надають можливість користуватися телефонною системою у мережі Вашої компанії.

  • Система Cisco Unified Communications Manager Express є частиною програмного забезпечення маршрутизаторів Cisco IOS® Software. Залежно від встановленого маршрутизатора, до мережі компанії можна підключити до 240 IP-телефонів.

  • Система Cisco Unified Communications Manager Business Edition поєднує передачу голосу, відео, мобільність та обмін повідомленнями на єдиній платформі, що виключає потреби у багатьох серверах для запуску окремих прикладних програм. Система призначена для підприємств з кількістю працівників до 500 та до п’яти віддалених об'єктів.

  • Cisco Smart Business Communications System - це доступната досконала система, що надає сервіси передачі голосу, даних, відео та забезпечує роботу в бездротовій мережі в малих та середніх офісах.

  • Для захисту дзвінків компанія Cisco розробила систему Cisco Unified Survivable Remote Site Telephony (SRST). Cisco Unified SRST за необхідністю може здійснювати обробку викликів в офісі однієї з Ваших філій, що дозволить забезпечити постійну роботоздатність Вашої телефонної системи.

Багатофункціональна голосова пошта

Голосова пошта Cisco допоможе Вашому персоналу оптимізувати управління власними повідомленнями, що забезпечить швидше реагування та кращу продуктивність в офісі та за його межами. Вони матимуть можливість отримувати голосові повідомлення по телефону, на КПК чи портативний ПК. Завдяки єдиній системі передачі та обробки повідомлень вони отримуватимуть голосову пошту й навіть факси у вигляді приєднань до електронної пошти, використовуючи Microsoft Exchange або IBM Lotus Notes. Компанія Cisco пропонує декілька опцій для голосової пошти:

  • Cisco Unity® Express - система для малого бізнесу, із вбудованою голосовою поштою, інтегрованою системою обміну повідомленннями та автосекретарем. VoiceView Express дозволяє Вам переглядати голосові повідомлення за допомогою дисплею телефону.

  • Система Cisco Unity Connection забезпечує передачу голосових повідомлень, інтегровану систему обміну повідомленннями, та правила маршрутизації викликів для компаній з кількістю користувачів до 3000.

  • Система Cisco Unity Unified Messaging надає голосову пошту, інтегровану систему обміну повідомлень та інтелектуальну систему передачі голосових повідомлень для великих організацій

Соседние файлы в папке Знайшов_на_компі_в_501-2014-06-05