Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
robota_po_praktike.docx
Скачиваний:
98
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
255.12 Кб
Скачать

Висновки

ВИСНОВКИ

Отже, за даними розрахунків можимо зробити висновок, що дане підприємствоТОВ «Завод Кобзаренка» працює гарно.

Всі працюючі на підприємстві практично всі мають вищу освіту, ті посади які обіймають керівні посади.

Провівши розрахунку ми побачили що дохід у підприємства з кожним роком зростає, і реалізація продукції також на високому рівні.

До активів відносяться всі види майна підприємства, що належить йому на правах власності і використовуються для здійснення статутної діяльності. Саме розуміння активів як джерела отримання грошових потоків і є основою політики управління активами будь-якого підприємства. На даному підрпиємстві ТОВ «Завод Кобзаренка» всі показники є досить гарними і стійкими, про це свідчать їхні документи і показники виробництва та ринку збуту. В наш час кщо підприємство має гарні збутові властивості, а отже воно і має прибуток і розвиток.

Фінансові активи компанії являють собою об’єкти економічних відносин, що перебувають у ситуації, коли об’єкт

Аналіз фінансових активів підприємства являє собою процес, побудований на вивченні даних про його фінансовий стан і результатах його діяльності в минулому з метою оцінки майбутніх умов і результатів діяльності. Таким чином, головною метою економічного аналізу є зниження неминучої невідомості, пов’язаної з прийняттям економічних рішень, орієнтованих на майбутнє.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]