Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод. розробка С.Г. будівлі.docx
Скачиваний:
51
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
150.31 Кб
Скачать
      1. Підлога

Підлога в будівлі запроектована в залежності від виробничого процесу.

Склад підлоги, матеріал та товщину шарів кожного виду підлоги вказано в експлікації підлог ст. ….табл. 1.4.? (на кресленнях аркуша 1).

      1. Вікна, двері, ворота

Варіант 1.

В будівлі запроектовано вікна із стальних віконних панелей по серії ……., довжиною ……мм, висотою ….. мм. Віконні панелі зібрані в віконні блоки висотою ….. мм. Кожну панель закріплюють болтами до колон каркаса в чотирьох точках.

Варіант 2.

Вікна запроектовані дерев’яні зі спареними рамами марки ……, по ГОСТ16407-70, розмірами: висотою ….. мм, шириною …… мм. Зазори між віконною коробкою і стіною конопатять і закривають наличниками, які прибивають до коробок.

Двері запроектовані дерев’яні по ГОСТ 17324 – 71, марки ….. , розмірами: шириною ……. мм, висотою ….. мм.

Ворота в будівлі запроектовані дерев’яні стулкові (розсувні, складчасті, підйомні, шторні, відкотні), по серії …., розмірами ……. м. Зовні будівлі перед воротами передбачено пандус розмірами ……. м, з похилом 1:10.

      1. Покриття

Варіант 1.

По несучим елементам покриття влаштовується настил із залізобетонних ребристих плит покриття марки……, по серії ……… , розмірами ………. мм,

товщиною …. Мм.

Всі плити у кінці поздовжніх ребер мають закладні деталі для приварювання плит до закладних деталей залізобетонних конструкцій покриття. У торцях будівель і температурних швах закладні деталі плит для кріплення зміщені на 500мм. Плити приварюють не менш ніж у трьох точках. Шви між плитами заповнюють бетоном класу В15 на дрібних фракціях.

Варіант 2.

По несучим елементам покриття, металевій фермі (балці і ін..) влаштовується покриття із профільованого сталевого настилу, який при кроці кроквяних конструкцій - 6м, укладається на прогони з швелерів, (при кроці кроквяних конструкцій 12м таке покриття спирається на решітчасті прогони). Зверху настилу влаштовують пароізоляцію, роблять теплоізоляцію (утеплювання з плитного пінополістиролу) і рулонну покрівлю (із чотирьох шарів руберойду на бітумній мастиці).

Варіант 3.

Конструкція суміщеного вентильованого покриття складається з несучого залізобетонного настилу, шару пароізоляції, утеплювача, дерев’яних реєк, до яких кріпляться лати під азбестоцементні хвилясті листи уніфікованого профілю. Навантаження від покрівлі передається безпосередньо на залізобетонний настил, завдяки цьому в суміщеному покритті використовується ефективний утеплювач. Утеплювач провітрюється через отвори в карнизній частині покриття, витяжку в гребені, та за рахунок нещільності спряжень окремих хвилястих азбестоцементних листів.

      1. Покрівля

Варіант 1.

Покрівля запроектована суміщена, не вентильована рулонна з ……. шарів руберойду із захисним шаром гравію втопленого в бітумну мастику.

По вирівняній поверхні плит улаштовують пароізоляцію з ……… (одного шару руберойду на бітумній мастиці). Потім укладається плитний утеплювач з …………. (матеріал утеплювача), товщиною …… мм. По утеплювачу роблять стяжку товщиною …… мм на, яку і влаштовується основна рулонна покрівля (руберойд, гідроізол, склоруберойд – матеріал для влаштування рулонних покрівель). У місцях примикання покрівлі до парапету та інших вертикальних поверхонь покрівля посилюється трьома додатковими рулонними шарами, які перекривають один одного на 100 – 150мм. Вони заводяться на стіну на 250мм та кріпляться:

а) до цегляних стін цвяхами через дерев’яну рейку 50х40мм до дерев’яних антисептованих пробок. Пробки закладають в карниз стін через кожні 0.77м;

б) до панельних стін дюбелями з кроком 600мм через сталеву полосу 40х4мм і фартух з оцинкованої сталі.

Варіант 2.

Покрівля запроектована скатна з азбестоцементних хвилястих листів розмірами ………. мм, похил покрівлі ……….% (від 10 до 33%). Азбестоцементні хвилясті листи за допомогою цвяхів кріпляться до лат. Листи укладають горизонтальними рядами від звису до гребню. Величина поздовжнього напуску листа - ……. (150 – 250мм), поперечного – одна хвиля. Гребінь та ребра покривають спеціальними азбестоцементними деталями. Укладають гребеневі деталі за краї листів рядового покриття обох схилів з напуском 150 мм .

      1. Водовідведення.

Варіант 1.

В будівлі запроектоване внутрішнє організоване водовідведення. Система внутрішнього водовідведення складається з водоприймальних воронок, які ставляться в розжолобках, і мережі труб, розташованих всередині будівлі, які відводять воду в зливну каналізацію. Кількість воронок прийнято ……. штук.

Варіант 2.

Водовідвід запроектовано зовнішній організований (неорганізований). Організований водовідвід складається із ринв, водоприймальних лійок та водостічних труб, які кріпляться до стін. Уклон ринв 5%. Кількість лійок прийнято ….. штук. Відстань між водостічними трубами ….. .(не менше 24м).