Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metodichka_KR_UMB.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
219.14 Кб
Скачать

V. Організація виконання та правила оформлення курсової роботи

Курсова робота може виконуватися в останній місяць семестру після того, як буде начитано більш від половини теоретичного матеріалу курсу. Тема курсової роботи вибирається студентом самостійно та затверджується викладачем у завданні до виконання роботи. Після отримання завдання студент повинен підібрати необхідну літературу, попередньо її переглянути, а також визначити місця для детального вивчення та наступного використання. На основі опрацьованого матеріалу, з урахуванням цих рекомендацій необхідно скласти попередній зміст курсової роботи, затвердити її у викладача, врахувати його зауваження і після цього приступати до написання першого розділу. Виконання курсової роботи слід організувати таким чином, щоб витрачати на підготовку окремого підрозділу не більше від двох, а на розділ – не більше від п’яти календарних днів та завершити її за два тижні до початку зимової сесії.

Виконання кожного розділу необхідно узгоджувати з керівником курсової роботи й отримувати проміжну оцінку. Після завершення останнього розділу та отримання загального схвалення керівника здійснюється остаточне оформлення курсової роботи і здавання його на кафедру для рецензування та оформлення допуску до захисту.

Захист курсової роботи проводиться відкрито комісією, призначеною завідувачем кафедри, й оцінюється за рейтинговою системою.

Правила оформлення курсової роботи

Курсову роботу оформлюють на аркушах формату А4 (210 х 297 мм). За необхідності допускається використання аркушів формату А3 (297 х 420 мм).

Курсову роботу виконують за допомогою комп’ютерної техніки на одному боці аркуша білого паперу. Допускається включення до курсової роботи сторінок, виконаних методом репрографії. Курсову роботу друкують через півтора інтервали.

Текст курсової роботи слід друкувати, додержуючись таких розмірів полів: верхнє, ліве і нижнє – не менше 20 мм, праве – не менше 10 мм.

Окремі слова, формули, знаки, які вписують у надрукований текст, мають бути чорного кольору; щільність вписаного тексту має максимально наближуватись до щільності основного зображення.

Помилки, описки та графічні неточності допускається виправляти підчищенням або зафарбовуванням білою фарбою (коректором) і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого зображення машинописним способом або від руки. Виправлене повинно бути чорного кольору. На одній сторінці допускається не більше п’яти таких виправлень.

Структурні елементи «ЗМІСТ», «РЕЗЮМЕ», «РОЗДІЛ 1», «РОЗДІЛ 2», «РОЗДІЛ 3» і т.д, «ДОДАТКИ», не нумерують, а їх назви правлять за заголовки структурних елементів.

Розділи і підрозділи повинні мати заголовки.

Заголовки структурних елементів курсової роботи і заголовки розділів слід розташовувати посередині рядка і друкувати великими літерами без крапки в кінці, не підкреслюючи.

Заголовки підрозділів курсової роботи слід починати з абзацного відступу і друкувати маленькими літерами, крім першої великої, не підкреслюючи, без крапки в кінці.

Абзацний відступ повинен бути однаковим впродовж усього тексту курсової роботи і дорівнювати п’яти знакам. Якщо заголовок складається з двох і більше речень, їх розділяють крапкою. Перенесення слів у заголовку розділів не допускається.

Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу в нижній частині сторінки, якщо після неї розміщено тільки один рядок тексту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]