Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Mv_Pereddiplomna_Praktika-Bakalavr.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
291.84 Кб
Скачать

Таблиця 5 – Невикористані можливості щодо підвищення обсягу випуску продукції

Невикористані можливості щодо підвищення обсягу випуску продукції

Сума, тис.грн.

Питома вага, %

1

2

3

РОЗДІЛ 4

Список літератури за темою дослідження

Студент має вивчити й опрацювати літературу за вибраною темою дослідження. У звіті практики необхідно навести список не менш ніж з 50 джерел (підрічники, посібники, статті з фахових видань, тези доповідей на конференціях тощо), оформлений відповідно до діючих вимог.

РОЗДІЛ 5

Формування глосарію

Для виконання розділу необхідно сформувати глосарій.

Глосарій – це коротке, але змістовне тлумачення основних економічних термінів, що будуть використані студентом при написанні випускної роботи за обраною темою.

Для формування глосарію необхідно використати законодавчо-нормативну базу України, Національні стандарти бухгалтерського обліку, економічні енциклопедії та словники, підручники та посібники з дисциплін: «Економіка підприємства», «Економіка праці та соціально-трудові відносини», «Економічний аналіз», «Потенціал підприємства: формування та використання», «Економіка та організація інноваційної діяльності» та інші.

Глосарій повинен містити не менше 50 термінів та визначень, що використовуються при написанні бакалаврської випускної роботи.

Висновки

У висновках студенти повинні визначити та обґрунтувати основні напрямки та шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства на основі проведених розрахунків та виконаного аналізу. Надані пропозиції (не менше 10) повинні враховувати особливості виробничої діяльності підприємства, динаміку його фінансово-економічних показників, об’єктивну оцінку отриманих результатів щодо факторного аналізу, рівень економічної та аналітичної роботи, відповідність виробничій та організаційній структурам управління, сучасним вимогам тощо.

Додатки

У додатках повинні міститися ксерокопії бухгалтерської, статистичної та оперативної звітності підприємства за три останні роки. Документи, які заповнені вручну чи друковані з електронних ресурсів мають бути завірені службовою печаткою підприємства.

8

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]