Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
7
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
23.55 Кб
Скачать

РЕЦЕНЗІЯ

на навчально-методичний посібник

з дисципліни “Бухгалтерський облік”

(укладачі: ст. викладачі кафедри обліку і економічного аналізу Дніпропетровської державної фінансової академії

Олійник Л.Ш., Семенюта В.В., к.е.н. доцент Жадько К.С.)

Навчально-методичний посібник з дисципліни “Бухгалтерський облік” розроблено у відповідності з навчальною програмою з підготовки бакалавра.

Посібник містить методичні вказівки до усіх тем дисципліни, що дозволяє узагальнити отримані знання на лекціях та набути практичних навичок по складанню бухгалтерських проводок з обліку необоротних та оборотних активів, заробітної плати, витрат на виробництво, реалазацію продукції; зрозуміти методику формування фінансової звітності. Послідовність представлених у посібнику тем спрямована на формування професійних знань майбутніх фахівців, які можуть забезпечувати користувачів інформацією, необхідною для прийняття оптимальних управлінських рішень.

Навчально-методичний посібник містить завдання для практичних занять по кожній темі курсу, особливо позитивним є наведення прикладів розв’язання типових завдань. Для контролю знань наведено питання для усного опитування та ситуаційні вправи.

Навчально-методичний посібник з дисципліни “Бухгалтерський облік”, який рецензується, виконано на достатньо високому методичному рівні. Посібник відповідає вимогам до навчально-методичної літератури і рекомендується до друку.

Рецензент:

к.е.н., доцент кафедри обліку

і аудиту у митній справі

Академії митної служби України В.Г.Васильєва

Соседние файлы в папке БО КМСОНП