Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
39
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.42 Mб
Скачать

Тема 13 «Інформативне читання літератури загальнопізнавального спрямування» може оцінюватися в діапазоні від 0 до 3 балів.

3 бали: студент зрозумів тему, основні факти та важливі деталі 100 % матеріалу; завдання до нього виконав у повному обсязі.

2 бали: студент зрозумів тему, основні факти та важливі деталі не менше 75 % матеріалу; завдання до нього виконав у повному обсязі.

1 бал: студент зрозумів тему, основні факти та важливі деталі 100 % матеріалу; завдання до нього виконав частково (але не менше 75%).

0 балів: студент опрацював менше 50% матеріалу або не зрозумів навіть тему тексту (текстів).

Модуль IV

Тема 14 «Неособові форми дієслова» може оцінюватися в діапазоні від 0 до 4

балів.

4 бали: студент завжди правильно вживає відповідні мовні засоби у власному мовленні (усному та письмовому); виконав усі вправи.

3 бали: студент іноді (до 25 % випадків) допускає помилки у вживанні відповідних мовних засобів у власному мовленні (усному та письмовому); іноді (до 25 % випадків) допускає помилки у розпізнаванні їх у чужому мовленні (усному та письмовому); виконав усі вправи.

2 бали: студент часто (до 50 % випадків) допускає помилки у вживанні відповідних мовних засобів у власному мовленні (усному та письмовому); іноді (до 25 % випадків) допускає помилки у розпізнаванні їх у чужому мовленні (усному та письмовому); виконав не всі вправи (але не менше 75 %).

1 бал: студент часто (до 50 % випадків) допускає помилки у вживанні відповідних мовних засобів у власному мовленні (усному та письмовому); часто (до 50 % випадків) допускає помилки у розпізнаванні їх у чужому мовленні (усному та письмовому); виконав не менше 50 % вправ.

0 балів: студент не вміє ані вживати відповідні мовні засоби у власному мовленні, ані розпізнавати їх у чужому мовленні (усному та письмовому), тобто помилки перевищують 50 %.

Тема 16 «Інформативне читання літератури загальнопізнавального спрямування» може оцінюватися в діапазоні від 0 до 7 балів.

7 балів: студент зрозумів тему, основні факти та важливі деталі 100% матеріалу; завдання до нього виконав у повному обсязі.

6 балів: студент зрозумів тему та основні факти 100% матеріалу; завдання до нього виконав не в повному обсязі (але не менше 75%).

5 балів: студент зрозумів тему та основні факти 100% матеріалу; завдання до нього виконав частково (але не менше 50%).

4 бали: студент зрозумів тему, основні факти та важливі деталі 75% матеріалу; завдання до нього виконав у повному обсязі.

3 бали: студент зрозумів тему та основні факти 75% матеріалу; завдання до нього виконав не у повному обсязі (але не менше 75%).

2 бали: студент зрозумів тему, основні факти та важливі деталі 75% матеріалу; завдання до нього виконав частково (але не менше 50%).

1бал: студент зрозумів тему та основні факти 50% матеріалу; завдання до нього виконав частково (але не менше 50%).

0 балів: студент опрацював менше 50% матеріалу або не зрозумів навіть тему тексту (текстів).