Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2 курс ФК, ЕП, УП Денне / ІІ курс денне Французька мова / Французька мова НМП ІІ курс Ден.2009.doc
Скачиваний:
61
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.54 Mб
Скачать

Тема 18. Організація бізнесу (типи компаній, керівництво компанії, влаштування на роботу в компанії):

12 балів: Студент виконав 18 вправ з формування лінгвістичної, соціолінгвістичної, прагматичної компетенцій, які забезпечують адекватну мовленнєву поведінку в ситуаціях, пов’язаних з наданням інформації про організацію бізнесу (типи компаній, керівництво компанії, влаштування на роботу в компанії); за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,7 бала за одну вправу).

Письмове лексичне тестування з теми 18:

2,0 бала: студент правильно виконав 100% завдань;

1,5 бали: студент правильно виконав не менше 75% завдань;

1,0 бал: студент правильно виконав не менше 50% завдань;

0,5 бали: студент правильно виконав не менше 25% завдань;

0 балів: студент правильно виконав менше 25% завдань.

Тема 19. Ділові контакти (ділове листування, телефонні розмови, робочі наради):

1,5 бали: студент засвоїв структуру ділового листа та мовні засоби, які зазвичай використовуються при написанні ділового листа, правильно відповів на всі контрольні запитання; встановлений бал знижується, якщо студент допустив помилки у відповідях (0,1 бала за одну помилку).

2,0 бали: студент засвоїв правила написання листа-запиту і листа-пропозиції, правильно відповів на всі контрольні запитання; встановлений бал знижується, якщо студент допустив помилки у відповідях (0,1 бала за одну помилку).

4,0 бали: працюючи з партнером, студент склав, а потім інсценував дві ділові телефонні розмови.

3,0 бали: студент ознайомився з можливою ситуацією робочої наради і засвоїв типові мовні засоби, які можуть використовуватися під час проведення такої наради; правильно відповів на всі контрольні запитання; встановлений бал знижується, якщо студент допустив помилки у відповідях (0,2 бала за одну помилку).

3,0 бали: працюючи з партнером, студент склав, а потім інсценував ситуацію типової робочої наради.

Письмове лексичне тестування з теми 19:

2,5 бала: студент правильно виконав 100% завдань;

2,0 бали: студент правильно виконав не менше 80% завдань;

1,5 бали: студент правильно виконав не менше 60% завдань;

1,0 бал: студент правильно виконав не менше 40% завдань;

0,5 бали: студент правильно виконав не менше 20% завдань;

0 балів: студент правильно виконав менше 20% завдань.

Тема 21. Умовний спосіб (Conditionnel, Subjonctif):

1 бал: студент зрозумів сутність поняття «Conditionnel», правильно відповів на всі контрольні запитання; встановлений бал знижується до 0,5 бала, якщо студент допустив помилки у відповідях (не більше 2).

1 бал: студент виконав 2 вправи з оволодіння планом значень Conditionnel; за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,5 бала за одну вправу).

0,5 бала: студент виконав 1 вправу з формування навичок уживання Conditionnel passé.

1бал: студент виконав 2 вправи з формування навичок уживання Conditionnel у простому реченні; за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,5 бала за одну вправу).

1бал: студент виконав 2 вправи з формування навичок уживання часів з умовним підрядним; за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,5 бала за одну вправу).

1 бал: студент зрозумів сутність поняття «Subjonctif», правильно відповів на всі контрольні запитання; встановлений бал знижується до 0,5 бала, якщо студент допустив помилки у відповідях (не більше 2).

1бал: студент виконав 2 вправи з формування навичок уживання «Subjonctif»; за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,5 бала за одну вправу).

2 бали: студент виконав 4 вправи з формування навичок уживання Subjonctif у складнопідрядних пояснювальних реченнях; за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,5 бала за одну вправу).

0,5 бала: студент виконав 1 вправу з формування навичок уживання Subjonctif у підрядних означальних реченнях.

1бал: студент виконав 2 вправи з формування навичок уживання Subjonctif у підрядних обставинних реченнях; за виконання частини вправ ставиться відповідний бал (0,5 бала за одну вправу).