Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Митне право / протокол / Протокол

.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
03.03.2016
Размер:
34.82 Кб
Скачать

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 7

засідання кафедри економіко-правових дисциплін

Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ

16.11.2012 року м. Дніпропетровськ

Голова: – завідуючмй кафедрою , к.ю.н., доцент Зуєва О.А.

Секретар: Кахович О.О.

Присутні:

Івашов М.Ф., кандидат економічних наук, с.н.с., професор кафедри;

Копєлєв І.Ю., кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри;

Фокша Л.В., кандидат юридичних наук, викладач кафедри;

Приловський В.В., викладач кафедри;

Амбражей О.А., викладач кафедри.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про рекомендацію до друку навчального посібника «Основи бухгалтерського обліку та аудиту», підготовленого авторським колективом у складі М.Ф.Івашова,Л.М.Івашової, С.І.Дробязко, В.М.Шевченко, О.П.Атамаса за загальною редакцією професора кафедри економіко-правових дисциплін М.Ф.Івашова

СЛУХАЛИ:

Інформацію завідувача кафедри Зуєвої О.А. про обговорення та рекомендацію до друку навчального посібника «Основи бухгалтерського обліку та аудиту», підготовленого авторським колективом у складі М.Ф.Івашова,Л.М.Івашової, С.І.Дробязко, В.М.Шевченко, О.П.Атамаса за загальною редакцією професора кафедри економіко-правових дисциплін М.Ф.Івашова

ВИСТУПИЛИ:

Доцент Копєлєв І.Ю. який зазначив, що навчальний посібник, який підготовлено авторським колективом на чолі з професором М.Ф.Івашовим, є запланованим згідно навчально-методичної роботи кафедри. Він за структурою та змістом відповідає навчальній програмі з дисципліни «Основи бухгалтерського обліку та аудиту», що викладається на юридичному факультеті.

Посібник розраховано на студентів цивільно-правових й інших не економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і факультетів підвищення кваліфікації, а також буде корисним науковцям, спеціалістам-практикам, управлінцям.

Вимоги щодо такого рівня видань автором витримано. Пропоную рішенням кафедри рекомендувати посібник до друку.

Викладач Амбражей О.А., яка зауважила, що в цьому навчальному році вона проводила навчальні заняття з дисципліни «Основи бухгалтерського обліку та аудиту» зі студентами юридичного факультету денної форми навчання, на яких було проведено апробацію матеріалів запропонованого для розгляду на засіданні кафедри навчального посібника. Відгуки студентів є позитивними.

Навчальний посібник містить 12 глав, в яких послідовно викладено теоретичні, методичні та практичні питання організації та здійснення бухгалтерського обліку та аудиту на підприємствах України в умовах їх функціонування в ринковому середовищі у відповідності до чинних нормативно-правових актів.

У посібнику в доступній формі розкриваються питання теорії та практики бухгалтерського обліку й аудиту, сутність, принципи й методи їх здійснення, а також методика обліку й аудиту за окремими об’єктами. Пропоную рекомендувати посібник до друку.

УХВАЛИЛИ:

  1. Посібник посібника «Основи бухгалтерського обліку та аудиту», підготовленого авторським колективом у складі М.Ф.Івашова, Л.М.Івашової, С.І.Дробязко, В.М.Шевченко, О.П.Атамаса за загальною редакцією професора кафедри економіко-правових дисциплін М.Ф.Івашова рекомендувати до друку.

Рішення схвалено відкритим голосуванням

(«За» -7, «Проти» - немає, «Утрималося» - немає)

Головуючий О.А. Зуєва

Секретар………………………………………………………….О.О. Кахович