Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
23
Добавлен:
02.03.2016
Размер:
27.14 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

N 312

08.06.2007

м.Київ

Про затвердження клінічного Протоколу з первинної реанімації та післяреанімаційної допомоги новонародженим

На виконання доручення Президента України від 6 березня 2003 року № 1-1/252, та спільного наказу Міністерства охорони здоров'я та Академії медичних наук України від 11 вересня 2003 року № 423/59 "Про затвердження складу робочих груп з розробки протоколів надання медичної допомоги дітям і матерям за спеціальностями", з метою уніфікації вимог і якості медичного догляду за новонародженою дитиною, якій надавали реанімаційну допомогу

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити клінічний Протокол з первинної реанімації та післяреанімаційної допомоги новонародженим (далі - Протокол) (додається).

2. Міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, начальникам Головних управлінь охорони здоров'я Дніпропетровської, Львівської, Харківської, управління охорони здоров'я та курортів Вінницької обласної, управління охорони здоров'я та медицини катастроф Одеської, Головного управління охорони здоров'я та медицини катастроф Черкаської, управлінь охорони здоров'я обласних, Севастопольської міської та Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення Київської міської державних адміністрацій, керівникам лікувально-профілактичних закладів, підпорядкованих МОЗ України:

2.1. Забезпечити впровадження в діяльність закладів охорони здоров'я Протоколу з 1 липня 2007 року.

2.2. Щороку до 1 січня надсилати до Міністерства пропозиції та зауваження до Протоколу.

2.3. Організувати здійснення контролю за наданням допомоги новонародженим в підпорядкованих закладах охорони здоров'я у відповідності до клінічного Протоколу.

3. Управлінню материнства, дитинства та санаторної справи при необхідності вносити зміни до Протоколу.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра охорони здоров'я Мусієнко А.В.

Міністр

Ю.О.Гайдаєв

Соседние файлы в папке накази по реанімації новонароджених