Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
8
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
26.11 Кб
Скачать

ТВОРЧА ХАРАКТЕРИСТИКА

на Стоцького Віталія Івановича

керівника народного колективу „Калиновий цвіт” смт Калинівка,

концертмейстера народного хору «Криниця» районного Будинку культури

Стоцький Віталій Іванович народився в 1949 році в Баришівському районі Київської області, але свою творчу роботу назавжди пов’язав з Броварщиною.

Закінчив Житомирське музичне училище по класу баяна.

З 1980 року працює в Броварському районному Будинку культури концертмейстером народного хору «Криниця». Керує також жіночим та чоловічим ансамблями на базі цього Будинку культури.

З 2005 року керує народним фольклорним гуртом „Калиновий цвіт” Калиновського селищного Будинку культури.

Під його керівництвом народний аматорський хор „Калиновий цвіт” неодноразово брав участь у різноманітних конкурсах, де посідав ІІ та ІІІ місця, став лауреатом огляду-конкурсу ім. П.Чубинського. Неодноразово колектив брав участь у святкуванні Дня м. Києва.

У репертуарі колективу пісні К.Г.Стеценка, колядки, щедрівки, веснянки; купальські козацькі та українські народні пісні. У 2004 році колективу було присвоєно звання „народний”.

Віталій Іванович — людина творча, дуже любить свою роботу, прекрасно володіє інструментом – баяном, користується повагою в колективі. За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, популяризацію та збереження культурно-мистецької спадщини в березні 2004 року Віталію Івановичу було присвоєно почесне звання „Заслужений працівник культури України”

Начальник відділу культури і туризму Г.П.Унгуряну

Соседние файлы в папке характеристики