Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
7
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
25.09 Кб
Скачать

ТВОРЧА ХАРАКТЕРИСТИКА

на Лебідь Людмилу Григорівну

художнього керівника народного ансамблю «Україночка» .

Лебідь Людмила Григорівна народилася в селі Гоголів, Броварського району в 1963 році. Своє творче життя назавжди пов’язала з рідним селом.

В 1982 році закінчила Київське обласне училище культури за фахом диригента хору і в цьому ж році прийшла працювати в Броварський район в Гоголівський сільський Будинок культури, на посаду художнього керівника.

З 1984 року за сумісництвом працює акомпаніатором хору с. Гоголів, та бажання пропагувати українську сучасну та народну пісню не давало спокою її творчій душі і в 1988 році вона створює вокальний ансамбль «Україночка».

З самого початку своєї діяльності колектив зростав і з професійної точки зору, і в репертуарі, що дало йому змогу стати лауреатом такого конкурсу, як ім. П.Чубинського. На сьогодні репертуар налічує більше сорока народних творів та творів українських композиторів. За цей час колектив провів велику кількість концертів та участь у різноманітних конкурсах та фестивалях. Завдяки цілеспрямованому натхненню керівника в 1995 році ансамблю було присвоєно звання «народний».

За активну роботу на культурному терені Людмила Григорівна разом зі своїм колективом, неодноразово нагороджувалася почесними грамотами та дипломами райдержадміністрації. У 2008 році Людмила Григорівна була нагороджена Почесною грамотою Міністерства культури і туризму України.

Начальник відділу культури і туризму Г.П.Унгуряну

Соседние файлы в папке характеристики