Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
DR_Masendich.docx
Скачиваний:
39
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
1.95 Mб
Скачать

Анотація на дипломну роботу студентки Масендич Надії Ігорівни

«Управління асортиментом, якістю чаю і чайних напоїв як туристичного бренду Львівщини (за матеріалами Інспекції з питань захисту прав споживачів у Львівській області)»

за спеціальністю 7.03051001 «Товарознавство і комерційна діяльність»

Науковий керівник - к.т.н., доц. Павлишин М.Л.

1. Профільна спрямованість. Робота за профілем відповідає спрямованості професіонала з товарознавства та комерційної діяльності. Передбачає дослідження сучасного асортименту, якості та позиціонування чаю і чайних напоїв.

2. Актуальність.

3. Стислий огляд змісту за розділами. В першому розділі висвітлено історія розвитку, стан сучасного ринку, характеристика прав споживачів в разі придбання ним чаю і чайних напоїв. Другий розділ містить товарознавчу характеристику чаю і чайних напоїв, наведено аналіз асортименту і класифікація чаю. В третьому розділі висвітлено характеристику якості чаю і чайних напоїв, організацію торгівлі чаю і чайних напоїв на підприємстві та наведено результати дослідження якості окремих зразків чаю

4. Елементи наукової новизни. Елементи наукової новизни містить дослідження асортименту та якості чаю і чайних напоїв, створення нової торгової марки.

5. Ступінь використання комп’ютерних технологій. Високий ступінь використання комп’ютерних технологій, використано прикладні програми Microsoft Office Word, макрофотографії.

6. Ефективність дослідження. Наукові дослідження виконані в межах наукової тематики кафедри товарознавства та експертизи товарів. Розроблено об’єктивні та доцільні пропозиції. Отримані результати дипломного дослідження мають практичну значимість й запропоновані до впровадження в практичну діяльність супермаркету «Сільпо».

7. Участь у конференціях з доповіддю за темою роботи; публікації за темою роботи. За темою дипломної роботи не проводились.

8. Ключові слова:чай, чорний байховий чай, зелений чай, експертиза чаю, флеші, чайний флеш, глушки.

Додатки

ДОВІДКА

Про використання нлвкхгс ліет кафе «Мандрівник» наукової розробки ліет – логотипу чайних напоїв тм «Гурман»

Підтверджуємо, 11.06.2015 р. нами розглянута пропозиція науковців ЛІЕТ: МасендичН.І. і к.т.н., доц. Павлишин М.Л. по розробці логотипу чайних напоїв ТМ «ГУРМАН» для НЛВКХГС ЛІЕТ кафе «Мандрівник». Проаналізувавши розроблений логотип ТМ «ГУРМАН» варто зазначити, що усі його елементи не є випадковими, оскільки кожен з них доносить певну інформацію до споживача.

Назва товарної марки і її логотип правильно поєднуються між собою,тобто разом вони можуть мати більш ефективний вплив на відвідувачів фіто-бару.

Вважаємо, що торгова марка «ГУРМАН» за короткий період часу може стати популярним брендом нашого кафе.

За умови жорсткої конкурентної боротьби просування власної торговельної марки є перспективним напрямом в комерційній діяльності НЛВКХГС ЛІЕТ кафе «Мандрівник».

Завідувач НЛВКХГС ЛІЕТ

кафе «Мандрівник» Грабовенська Г.С.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]