Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
DR_Masendich (2).docx
Скачиваний:
72
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
1.88 Mб
Скачать

Анотація на дипломну роботу

на тему: «Управління асортиментом, якістю чаю і чайних напоїв як туристичного бренду Львівщини (за матеріалами Інспекції з питань захисту прав споживачів у Львівській області)»

за спеціальністю 7.03051001 «Товарознавство і комерційна діяльність»

Науковий керівник - к.т.н., доц. Павлишин М.Л.

  1. Профільна спрямованість. Робота за профілем відповідає спрямованості професіонала з товарознавства та комерційної діяльності, оскільки передбачає дослідження сучасного асортименту, якості чаю і чайних напоїв.

  2. Актуальність Із-за кліматичних умов чай в Україні не вирощується. Проте в Україні збільшується кількість чаю, який фасується у нас, менше завозиться з закордону. Чайний ринок України дуже мінливий, його обсяг або збільшується, або зменшується, і сьогодні він складає 18-24 тис. т. на рік. Українець у середньому споживає близько 400-450 г чаю щорічно. На чайному ринку дуже активно йде ротація торговельних марок. При цьому кількість нових марок перевищує кількість тих, що активно реалізуються. Сьогодні чай є відносно дорогим продуктом, тому часто стає об’єктом фальсифікації. Всі ці актуальні питання й розглядаються в дипломній роботі.

  3. Стислий огляд змісту за розділами. В першому розділі висвітлено чай і чайні напої як туристичний бренд України. Другий розділ містить товарознавчу характеристику чаю і чайних напоїв. В третьому розділі досліджено аналіз якості чаю і чайних напоїв, який реалізується в супермаркеті «Сільпо».

  4. Елементи наукової новизни - віднайдення шляхів використання чаю й чайних напоїв для позиціонування Львівщини туристам.

  5. Ступінь використання комп’ютерних технологій. Достатньо високий ступінь використання комп’ютерних технологій, використано прикладні програми Microsoft Office Word.

  6. Ефективність дослідження. Наукові дослідження виконані в межах наукової тематики кафедри товарознавства та експертизи товарів. Отримані результати дослідження мають практичну значимість й запропоновані до впровадження в практичну діяльність фіто-бару ЛІЕТ.

  7. Участь у конференціях за темою роботи немає.

Ключові слова: чай, байховий чорний, зелений, таблетований, плитковий, пакетований, гранульований, чайний напій, флеші, експертиза чаю, тітестори.

Додатки

ДОВІДКА

Про використання нлвкхгс ліет кафе «Мандрівник» наукової розробки ліет – логотипу чайних напоїв тм «Гурман»

Підтверджуємо, 11.06.2015 р. нами розглянута пропозиція науковців ЛІЕТ: МасендичН.І. і к.т.н., доц. Павлишин М.Л. по розробці логотипу чайних напоїв ТМ «ГУРМАН» для НЛВКХГС ЛІЕТ кафе «Мандрівник». Проаналізувавши розроблений логотип ТМ «ГУРМАН» варто зазначити, що усі його елементи не є випадковими, оскільки кожен з них доносить певну інформацію до споживача.

Назва товарної марки і її логотип правильно поєднуються між собою,тобто разом вони можуть мати більш ефективний вплив на відвідувачів фіто-бару.

Вважаємо, що торгова марка «ГУРМАН» за короткий період часу може стати популярним брендом нашого кафе.

За умови жорсткої конкурентної боротьби просування власної торговельної марки є перспективним напрямом в комерційній діяльності НЛВКХГС ЛІЕТ кафе «Мандрівник».

Завідувач НЛВКХГС ЛІЕТ

кафе «Мандрівник» Грабовенська Г.С.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]