Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

diplom / Печать / вступ

.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
48.5 Кб
Скачать

ВСТУП

В умовах сучасного інформаційного суспільства все актуальнішою стає потреба використання новітніх технологій у навчанні, як для покращення методів та технології навчання, так і для підвищення його ефективності. Також використання новітніх інформаційних технологій дає можливість набагато збільшити коло слухачів навчального курсу, та значно зменшити часові та фінансові затрати пов'язані з оволодінням знаннями, уміннями та навичками з різних дисциплін та у різних галузях.

Мета виконання дипломної роботи полягає у створенні прикладної програми для обрахунку обладнання цукрового виробництва.

Актуальність створення прикладної програми обумовлена необхідністю створення сучасних електронних посібників з метою удосконалення навчального процесу та полегшення виконання розрахунків студентами спеціальності 5.05170105 «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» за кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Завдання дипломної роботи – створення програмного додатку як універсальної методичної розробки для студентів спеціальності 5.05170105 "Виробництво цукристих речовин та полісахаридів", яка може використовуватися при вивченні широкого кола питань щодо обладнання, яке використовується на бурякопереробних заводах,а також при виконанні курсового та дипломного проектування.

Об'єктом розробки є розрахунок обладнання цукрового виробництва.

Під час розробки програмного продукту був здійсненний аналіз розрахунку обладнання, яке використовується на підприємствах цукрової галузі, та можливості застосування сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі.

Соседние файлы в папке Печать