Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
148078.rtf
Скачиваний:
35
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
516.49 Кб
Скачать

3.2 Розробка туру на прикладі екзотичного напрямку

На сучасному етапі ринкових відносин в усіх галузях економіки України існує чимало проблем. Але сфера туризму, не дивлячись на це, була, є і буде в майбутньому залишатися однією з перспективних і провідних галузей світової економіки. На фірмі організовано обслуговування споживачів та продаж туристичного продукту. Обслуговування споживачів відбувається в індивідуальному підході до кожного клієнта, в залежності від того виду туру чи послуги, яку замовляє клієнт.

Відповідно до уподобань та фінансової спроможності клієнтів організації розробимо екзотичний тур до Індії.

Найкраща пропозиція по ІНДІЇ !!!!!!!

Початок турів по суботах, від 329$ (додатково оплачується авіапереліт від 530 дол.)

Маршрут: Делі – Джайпур – Агра – Делі

День 01

Прибуття в Делі

Прибуття до Делі – столиці Індії. Зустріч в аеропорту. Трансфер в готель. Розміщення. Відпочинок. Ніч в готелі.

День 02: Делі/Джайпур

(260 км/ 5,5 годин)

Сніданок.

Оглядова екскурсія по Делі. Тур по імперському Делі включає поїздку до могили Хумаюна, побудованою вдовою другого моголольського імператора Хумаюна, Відвідаєте 12 століть Кутаб Мінар. Тур також включає поїздку до Воріт Індії, Парламенту, а також Палацу президентської резиденції також відвідаєте бахаїський храм Лотоса.

Після екскурсії переїзд до Джайпуру. Ніч в готелі.

День 03: Джайпур

Сніданок.

Ви попрямуєте в околиці Джайпуру, в стародавню столицю Амбер для ознайомлення з легендарним Фортом Амбер. Слон (альтернатива - джип) допоможе Вам подолати підйом у фортецю. По дорозі в Амбер Ви зупинитеся у "Палацу Вітрів", відомий також як Хава Махав. Увечері Ви відвідаєте Джайпурський - Міський палац, Джантар Мантар або Астрономічну обсерваторію. а також відвідаєте храм Лакшмі Нараян.

Ніч в готелі.

День 04: Джайпур/Агра

(235 км. / 5 годин)

Сніданок.

Поїздка в Агру, по дорозі відвідини Фатехпур Сикри. Фатехпур Сикри - пустинне місто з червоного пісковика, побудоване імператором Великих моголів Акбаром як столиця і резиденція в 16 столітті.

Після прибуття в Агру – реєстрація в готелі. Ніч в готелі.

День 05: Агра

Сніданок.

Ви відвідаєте Тадж Махал. Тадж Махал виправдовує все, що про нього говорять і навіть більше. Його будівництво продовжувалося 22 роки і велося силами 20 000 чоловік, Побудований Могольським імператором Шахом Джаханом на знак любові до його дружини Мумтаз Махал в середині 17 століття, Тадж Махал по праву є одним з чудес світу. Далі поїздка до Форту Агри, Сикандра.

Увечері повернення в готель. Ніч в готелі.

День 06: Агра/Делі

(200 км. / 4.5 годин)

Сніданок.

Переїзд в Делі. По дорозі відвідини Матхуру і Вріндаван – священні місця, пов’язані з народженням і дитинством Крішни. Після прибуття відвідини дивовижні красивого храмового комплексу Акшардам – найбільший храм індуїста в світі.

Трансфер в Міжнародний аеропорт для перельоту додому.

За бажанням можливого продовжити тур:

+ Кхаджурахо;

+ Кхаджурахо + Варанаси;

+ Гоа.

Вартість туру з людини:

3* Hotel (USD)

4* Hotel (USD)

5* Hotel (USD)

Вартість з людини при 2-х місцевому розміщенні

329

449

539

Доплата за одномісне розміщення

129

226

398

Доплата за доп. ніч/чол. у Делі

38

69

146

Розміщення в готелях за програмою:

Місто

3* Hotel

4* Hotel

5* Hotel

Nights

Delhi

Hotel Perfect

Hotel Dolphin

Hotel The Park

01

Jaipur

Hotel Empire Regency

Hotel Paradise

Hotel Cambay

02

Agra

Hotel Pushp Villa

Hotel Utkarsh Vilas

Hotel Jaypee Palace

02

Вартість туру включає:

- Розміщення в двомісному номері на базі сніданків;

- всі переїзди на трансфері з кондиціонером;

- послуги гіда, що володіє російською мовою;

- поїздка на слонах в Джайпурі;

Вартість туру не включає:

- міжнародний авіапереліт;

- віза;

- вхідні квитки і оплата за зйомки при огляді визначних пам’яток (приблизно 60 $ з людини);

- страховка.

Необхідні документи:

- закордонний паспорт;

- копія українського паспорта;

- анкетні дані;

- 2 фото 3,5 х 4,5.

Вартість авіа перельоту Київ-Делі-Київ – 600 у. о.

Зустріч і проводи в аеропорту - 100 у. о.

Екскурсії по програмі з російськорозмовним гідом: 170 у. о.

Вартість проживання і харчування ( напівпансіон) – 500 у.о.

Страхування – 20 у.о.

Звідси, вартість туру: 1390 у.о. або 1390 *7.98= 11092.2 гривнів

Висновки та пропозиції

При написанні курсової роботи було проглянуто всі складові, які потрібно знати для розробки нових маршрутів та вибору географії подорожей на ринку закордонного туризму.

По-перше було визначено тенденції у розвитку міжнародного туризму по регіонам з детальним описом кожного туристичного регіону світу, що допомогло визначити їх привабливість для українського туриста.

По-друге, був зібраний і викладений теоретичний матеріал щодо особливостей розробки нових напрямків, їх реалізації та визначення їх прибутковості.

По-третє, в пункті 2, детально розглядається географія туристичних потоків з України на основі статистичних даних. Також розглядаються чинники, які впливають на вибір закордонних турів перед вітчизняними.

Вся подальша робота будується автором на організації діяльності туристичною компанією "Супутни-Україна" на закордонному ринку.

В пункті 3 порушуються такі суттєві питання, як організаційне удосконалення діяльності компанії "Супутник Україна" а також подаються власні рекомендації і пропозиції щодо розробки нових напрямків і вибору географії подорожей за кордон.

Були визначені напрямки розвитку туризму майбутнього,таких як рекреаційна освіта, сімейний відпочинок, відпочинок і водні ресурси, водний туризм, екотуризм, рекреація парків і заповідників, оздоровчий туризм, наукові дослідження, відпочинок молоді, відпочинок людей похилого віку, відпочинок інвалідів, відпочинок жінок, ефективний менеджмент туристичної індустрії, правові аспекти відпочинку, маркетингові дослідження і забезпечення інформацією, велнес.

За прогнозами ВТО 2009 року найперспективнішими напрямками будуть залишатися в майбутньому екологічний, екзотичний, пригодницький, конгресовий види туризму, на які і слід спрямовувати розробку нових напрямків. Динамізм і високі темпи виїзду за межу - демонструють нові індустріальні країни: Ліван, Індонезія, Республіка Корея, Сінгапур, Тайвань і особливо, Малайзія.

Отже, для розробки нових турів екологічного туризму, вважаю доцільним, по-перше, якомога більше ознайомитися з туристичними ресурсами природних національних парків світу, що в свою чергу дозволить зупинитися на найбільш привабливих і доступних куточках природи, які повинні позиціонувати на рівень вище того, що пропонує нам Україна.

По-друге розробляти має доцільним при гарно поставленій рекламі, так, при браці інформації про екотуризм, який набирає обертів в Україні, мало хто встиг відчути потребу у його освоєнні. Але це один із перспективних напрямків сьогодення , тому туристичній фірмі " Супутник України" потрібно звернути увагу на розробку такого типу турів, оскільки конкуренція ще невелика, що сприяє накопиченню капіталу, розвиток фірми , засвідчення її на ринку як достойного конкурента та розвиток, якість нових послуг на ринку України.

Размещено на Allbest.ru

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]