Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
31
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
23.55 Кб
Скачать

Р Е Ц Е Н З И Я

На «Методичні вказівки» до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія зведення будівель та споруд» розділу «Технологія зведення будівель із збірних конструкцій» для бакалаврів і спеціалістів спеціальності 6.060101 (7.092101) «Промислове і цивільне будівництво».

Укладачі: А.Ф. Ільїчев, Т.Н. Куценко.

У «Методичних вказівках» розроблена методика виконання курсового проекту у складі технологічної карти на роботи, що входять до першого циклу будівництва, календарного графіку та ситуаційного плану будмайданчику в обсязі, потрібному для курсового проектування з дисципліни „Технологія зведення будівель та споруд”.

Основою „Методичних вказівок” є проектування монтажних робіт з ілюстраціями необхідних технологічних документів, які входять в „Проект виконання робіт” на окремий від робіт у відповідності з ДБН А.3.1-5-96 „Організація будівельного виробництва”.

Розроблені методика проектування вказаних робіт, послідовність дій і приклади необхідних розробок. Наявність необхідних довідок і графіків дозволяє кваліфіковано запроектувати технологію виконання монтажних робіт з вибором та поясненнями щодо прийнятого варіанту.

Розглянути „Методичні вказівки” можуть бути корисними при розробці курсового проекту по зведенню надземної частини будівлі, а також на практичних заняттях по виконанню монтажних робіт.

Посібник рекомендується для застосування в учбовому процесі та для видання.

Рецензенты:

к.т.н., доценты кафедри ТООПБ В.В. Гозулов

В.В. Бойко

Соседние файлы в папке ТВЗС-укр