Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
27
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
22.02 Кб
Скачать

Рецензія

на рукопис навчально-методичного посібника “Військові низьководні мости” з виконання курсової роботи “Проектування під’їздної автодороги до польового аеродрому” з дисципліни “Військово-інженерна підговка” для студентів спеціальності 7.092105 “Автомобільні дороги та аеродроми”, авторів: О.К. Луценко, В.М.Золотоперого, М.В.Шинкарчука, В.М. Першакова, Б.О. Плужнікова, Р.В. Золотоперого.

У навчально-методичному посібнику обсягом у 60 сторінок розглянуто загальні відомості з проектування військових низьководних мостів.

Матеріали посібника базуються на сучасних досягненнях будівельної науки і практики, сучасній нормативній документації та відповідають навчальній програмі “Військово-інженерна підготовка”.

Посібник призначений для самостійної роботи студентів факультету військової підготовки за спеціальністю 7.092105 “Автомобільні дороги та аеродроми” спеціалізації 7.092105.03 “Будівництво та експлуатація аеродромів та захисних споруд” з дисципліни “Військово-інженерна підготовка”.

Матеріал посібника викладено чітко і зрозуміло, в ньому міститься довідкова інженерно-технічна інформація, наведені приклади виконання підрахунків і оформлення матеріалів з проектування військових низьководних мостів, опрацювання розрахункових схем, методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи тощо.

Рукопис посібника задовольняє науковим і методичним вимогам, що ставляться вищою школою України. Зважаючи на те, що навчальної і навчально-методичної літератури, написаної українською мовою, з дисципліни “Військово-інженерна підготовка” практично немає, посібник доцільно рекомендувати до видання в РВВ НАУ.

Професор кафедри

Реконструкції аеропортів та автошляхів НАУ

д.т.н., професор А.І. Білеуш

Соседние файлы в папке Документи