Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

диплом2 / титулки / Вступ

.doc
Скачиваний:
24
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
28.16 Кб
Скачать

ВСТУП

Питання, пов’язані з водоочищенням, останнім часом набувають усе більшої гостроти. Вони тісно переплітаються з проблемою охорони навколишнього середовища і, зокрема, водного басейну.

Одним з найефективніших засобів водоочищення є реагентні методи, в тому числі коагуляція і флокуляція. Сучасні стрічкові фільтри ЛМН, що виготовляються на заводі “Прогрес”, у комплексі зі станцією приготування флокулянтів призначені для очищення побутових і промислових стічних вод на очисних спорудах.

Після фільтрування тверді відфільтровані частини, особливо з побутових відходів, можна використовувати як добриво, а вода після очищення скидається чи у відкриті водойми чи в системи технічного водопостачання підприємства. Застосування такого обладнання вирішує проблему відстійників, що займають значну площу, і при тому їх вміст часто зогниває і розповсюджує неприємний запах.

Розширення ринку збуту, нарощування об’єму випуску прес - фільтрів, а також жорсткі вимоги до якості потребують нових технологічних та організаційних рішень, спрямованих на зменшення витрат, собівартості продукції, збільшення продуктивності праці.

Соседние файлы в папке титулки