Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_Mishn_Eko_Ind_Zawd_2010_2.doc
Скачиваний:
67
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
702.98 Кб
Скачать

4.5. Критерії оцінювання:

Критерії оцінювання

Кількість балів

  1. Повнота розкриття теми

5

  1. Актуальність статистичного матеріалу

5

  1. Графічне відображення статистичних даних

4

  1. Обґрунтовані висновки

3

  1. Оформлення роботи згідно з стандартами

5

  1. Адекватний перелік використаних джерел

3

  1. Захист роботи

5

Разом

30

4. Вимоги до оформлення індивідуального завдання та порядок його захисту

4.1. Загальні вимоги

Індивідуальне завдання друкують на одному боці стандартних аркушів формату “А4” (297x210 мм) з розрахунку 45-48 рядків на сторінку.

У випадку комп’ютерного набору пояснювальної записки використовують:

  • шрифти текстового редактора (як правило, MS Word), кегль 12 пт, Times New Roman

  • міжрядковий інтервал 1 пт.

На кожному аркуші залишають поля:

  • ліворуч, знизу та зверху - 20 мм;

  • праворуч - 10 мм.

Друкарські помилки, описки чи графічні нечіткості, виявлені у процесі оформлення роботи, можна виправляти охайним підчищенням чи за допомогою коректора і нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту (фрагменту малюнка) тим самим кольором, яким написаний текст.

Заголовки структурних частин роботи “АНОТАЦІЯ”, “ЗМІСТ”, “ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ“ (якщо такий є), “ВСТУП”, “РОЗДІЛ”, “ВИСНОВКИ”, “СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ”, “ДОДАТКИ” (якщо такі є) друкують великими літерами симетрично до тексту. Кожну структурну частину треба починати з нової сторінки.

Текст розділів може складатись з підрозділів. Заголовки підрозділів друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапка у кінці заголовка не ставиться.

Якщо підрозділи містять пункти, то заголовки цих пунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в розрядці у підбір до тексту. У кінці заголовка, надрукованого у підбір до тексту, ставиться крапка.

Якщо заголовок складається з двох чи більше речень, то їх розділяють крапкою. Заголовки чи слова у них не підкреслюються і слова при переносах не розбиваються.

Відстань між заголовками (за винятком заголовка пункту) і подальшим текстом має дорівнювати трьом міжрядковим інтервалам, а відстань між заголовком і останнім рядком попереднього тексту (для тих випадків, коли кінець одного і початок другого підрозділу розташовується на одній сторінці) - чотирьом міжрядковим інтервалам.

4.2. Нумерація

Нумерацію аркушів виконують наскрізною. Нумерація аркушів, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, малюнків, таблиць, формул подається арабськими цифрами без знака №.

Титульний аркуш не нумерують, але цей аркуш враховують у наскрізній нумерації. Титульний аркуш роботи оформляється згідно з додатком.

Номер аркуша без рамки записують арабськими цифрами у верхньому правому куті аркуша.

Номер аркуша зі стандартною рамкою записують арабськими цифрами без крапки у нижньому правому куті штампа рамки.

Аркуші, на яких починається відповідний розділ (складова) індивідуального завдання, не нумерують, але ці аркуші враховують у наскрізній нумерації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]