Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лабораторні_роботи_А-418 / ТЕРА_позиційне та ПИД рег.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
1.6 Mб
Скачать

4.3.2. Режим «Установка»

У цьому режимі встановлюються: 1005 - коефіцієнт фільтрації для захисту від перешкод; 1006 - формат відображення поточної температури (з десятими долями або в цілих градусах); 1131 - параметри вимірювального входу (тип датчика ТО або ТП, корекція характеристики датчика по зсуві і нахилу); 1172 - параметри сигналу зворотного зв'язку (тип вхідного сигналу, зсув, нахил і шкала відображення); 1231 - тип вихідного сигналу, зсув і нахил характеристики; 1301 - діапазон допустимих значень вимірюваної температури; 1401 - гістерезис, вид об'єкта регулювання; 1431 - параметри ПІД регулятора; 1441 - параметри клапана (люфт, час затримки спрацьовування аварійної сигналізації); 1500 - мережева адреса приладу.

Для введення пароля одночасно натисніть і утримуйте кнопки «» і «» до появи на верхньому індикаторі символів «0000» і на нижньому індикаторі символів «PSd». Встановіть пароль, натиснувши на кнопку «» для вибору значення і кнопку «» для вибору знакомісця. Для введення пароля натисніть кнопку «».

4.3.2.1. Параметри сигналу зворотного зв'язку

За паролем «1172» встановлюються: - Тип перетворювача за таблицею 2.2 (на верхньому індикаторі відображається встановлений тип датчика, на нижньому індикаторі - символи «tYP1» або «tYP2»); - Зміщення характеристики перетворювача у форматі "00.00" (на верхньому індикаторі відображається встановлене зміщення характеристики датчика в градусах, на нижньому індикаторі - символи «S.i 1» або «S.i 2»); - Нахил характеристики перетворювача у форматі "1.000" (на верхньому індикаторі відображається коефіцієнт нахилу характеристики датчика, на нижньому індикаторі - символи «P.i 1» або «Р.i 2»). - Нижня межа шкали первинного перетворювача у форматі «0000» (на верхньому індикаторі відображається нижня межа шкали первинного перетворювача в технічних одиницях, на нижньому індикаторі – символи «InL1» або «lnL2»); - Верхня межа шкали первинного перетворювача у форматі «0000» (відображається на верхньому індикаторі верхня межа шкали первинного перетворювача в технічних одиницях, на нижньому індикаторі - символи «InН1» або «lnН2»); Для переходу від параметра до параметру натискайте кнопку «», для зміни параметрів використовуйте кнопки «» та «».При введенні недопустимого значення на індикаторі з'являється повідомлення «ErrL». Вихід в робочий режим по тривалому одночасному натисненню кнопки «» і «» .

4.3.2.2. Тип вихідного сигналу, зсув і нахил характеристики

За паролем «1231» встановлюються: - Тип вихідного сигналу (на верхньому індикаторі відображається раніше встановлений тип вихідного сигналу (відповідно до таблиці 2.5), на нижньому - напис «OtYP»); - Зміщення характеристики (на верхньому індикаторі відображається раніше встановлене зміщення характеристики, на нижньому - напис «OSP1»); - Нахил характеристики (на верхньому індикаторі відображається раніше встановлений нахил характеристики, на нижньому - напис «OSt1»). Для переходу від параметра до параметру натискайте кнопку «», для зміни параметрів використовуйте кнопки «» та «». Вихід в робочий режим по тривалому одночасному натисненню кнопки «» і «» .

Соседние файлы в папке Лабораторні_роботи_А-418