Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Практика_1 / Аналіз уроку

.docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
12.84 Кб
Скачать

Аналіз уроку

Мета уроку триєдина, включає в себе навчальну, розвивальну і виховну.

Шкільні майстерні оснащені добре, хоча інструмент уже застарілий. Учні мають уже певні уявлення про роботу з лозою, та прийоми роботи з деякими інструментами.

Тип уроку: набуття нових вмінь та навичок. Вчитель спілкується з учнями протягом уроку як з усіма заразом так і індивідуально, що дає змогу краще організувати роботу учнів.

При організації роботи в класі використовується індивідуальна робота учнів, але для того щоб процес ішов краще, вчитель просив учнів які справляються вправніше попогати тим у кого щось не виходить.

Виконання педагогічних вимог: Вчителем були реалізовані такі принципи та навчання як принцип доступності начання, принцип наочносі навчання, принцип самостійності та активності учнів під час навчання та принцип систематичності та послідовності навчання. Були використані такі поєднання методів і прийомів навчальної роботи: методи організації і здійснення навчально-пізнавальної діяльності та методи контролю і самоконтролю за ефективністю навчально-пізнавальної діяльності. Під час уроку вчитель користувався підручниками та фотодокументацією.

Виконання психологічних вимог: Для активізації пізнавальної діяльності вчитель показує зразки готових виробів і самі прості прийоми у роботі з лозою, простота роботи зацікавлює учнів. Всіх учнів вчитель залучує до роботи, якщо у кого щось не виходить, то вчитель допомогає, що стимулює роботу учнів.

Контроль, оцінка роботи учнів: Вчитель використовує метод фантазування, метод зразків, метод фокальних об’єктів для виявлення ступеня засвоєння знань учнями. При оцінювання роботи учнів, вчитель порівнює роботу виконану за урок і активність учнів на протязі всього заняття, що дає змогу краще оцінити можливості учня та оцінити його роботу.

Домашнє завдання має творчий, тренувальний характер, такий, що закріплює, розвиває.

Вимоги до вчителя: Вчитель охайно виглядає, спілкується з усіма учнями. Вчитель використовує різні методи впливу на учнів.

Соседние файлы в папке Практика_1