Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
9
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
75.26 Кб
Скачать

Договір підряду №657

м. Київ «23» червня 2012 р.

ТОВ "Аграр" в особі директора Степанчук Івана Олеговича, що діє на підставі Статуту, надалі «Замовник», та ТОВ "Фолаут", що є платником податку на прибуток підприємств на загальних, надалі «Підрядник», в особі Генерального директора Степаненком Ігорем Петровичем, діючого на підставі Статуту, з іншого боку, уклали цей Договір підряду (далі – «Договір») про наступне:

  1. Предмет договору

    1. Замовник доручає, а Підрядник, в межах Договірної ціни, виконує власними та залученими силами та засобами всі передбачені Договором Роботи на Об’єкті, забезпечує необхідну якість Робіт у відповідності до нормативних документів, здає їх в обумовлені строки Замовнику з передачею всієї виконавчої документації, усуває зауваження приймальних комісій та дефекти, допущені з його вини, протягом гарантійного строку експлуатації Об’єкту, а Замовник зобов’язується передати Підряднику фронт робіт (будівельний майданчик), затверджену проектно-кошторисну документацію, прийняти та оплатити Об’єкт.

  1. Вартість предмету договору

    1. Вартість виконання Робіт за цим Договором складає: 10 тисяч гривень. Вона включає витрати Підрядника на необхідні матеріали та вартість власне виконання Робіт.

    2. Вартість виконання Робіт за цим Договором визначена на підставі розрахунку Кошторису, узгодженого сторонами і який є невід’ємною частиною цього Договору (Додаток №1), складеного відповідно до проектної документації та згідно з “Правилами визначення вартості будівництва (ДБН- Д.1.1-1-2000)” та інших діючих нормативних документів.

    3. На виконання всіх Робіт, що є предметом цього Договору, складається Кошторис, у якому визначається їх вартість. Кошторис є невід’ємною частиною Договору (Додаток № 2).

    4. Вартість Робіт підлягає обов’язковому перегляду протягом дії цього Договору шляхом укладення додаткового договору до цього Договору за наявності наступних обставин:

      1. зміни обсягів та складу Робіт та/або матеріалів;

      2. зупинення Робіт за рішенням Замовника;

      3. зміни за рішенням або з вини Замовника строків будівництва;

      4. якщо ціни на будівельні матеріали, які необхідні для виконання робіт згідно даного договору, зростають на п'ятнадцять і більше відсотків;

      5. суттєвих розбіжностей фактичних та проектних умов будівництва, передбачити які Сторони на момент узгодження вартості Робіт не мали змоги.

    5. У разі, якщо Замовник відмовиться від виконання умов п. 3.4. цього Договору, Підрядник має право відмовитись від Договору із обов’язковим відшкодування з боку Замовника вартості фактично виконаних Робіт.

    6. У разі, якщо виникне необхідність проведення Додаткових робіт і у зв’язку із цим істотного перевищення договірної ціни за цим Договором, Підрядник зобов’язаний своєчасно попередити про це Замовника. В випадку, якщо Замовник не погодиться на такі зміни, він має право відмовитися від Договору, відшкодувавши Підряднику вартість виконаної частини Робіт.

    7. Джерело фінансування будівництва – кошти Замовника.