Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
shodennik_litnoi_pedagogichnoi_praktiki_v_prishkilnomu_litno.docx
Скачиваний:
70
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
5.16 Mб
Скачать

День 2й 05. 06.

Прийшов другий, дуже привітній, сонячний літній день. Всі дітки прибули вчасно, і одразу ж пішли на зарядку. Після зарядки ми відправилися на сніданок.

За планом, у нас було катання на конях в парку Дружби народів. Перед тим, як вирушити в дорогу ми провели з дітьми бесіду про правила пішоходів під час руху на дорозі, адже наш шлях проходив через два перехрестя.

Діти були всі в нетерпінні майбутньої пригоди, адже покататись на конях не у кожного є можливість.

Коли ми повертались на обід в школу, діти всі ділились враженнями про свої відчуття, які переповнювали їх.

Після обіду у нас за планом були спортивні змагання зміні-хокею, ми грали проти 2гого загону.

День 3й 6. 06.

Третій день роботи нашого табору розпочався як завжди - спочатку діти пішли на ранкову зарядку, потім на сніданок, тобто все як звичайно. Майже всі діти були сьогодні присутніми. Після сніданку були загальні збори усього табору на площі перед школою і ми всі вирушили на екскурсію на концерт в МПМ «Зоря», повторивши перед цим усі правила дорожнього руху.

Перед нами там виступали діти такого,ж віку як наші дітки в таборі. Були і сучасні танці, і класичний вальс, і виступи юних співаків і співачок. Діти були задоволені. Брали активну участь у конкурсах, які проводились між виступами. Усі були задоволені і повні емоцій під час повернення в школу.

Після обіду з дітьми деякий час працював шкільний психолог.

Після заняття з психологом у нас за планом булозаняття за програмою «Афлатун: фінансова та соціальна освіта дітей»

Дітям було дуже цікаво дізнаватися про фінансові особливості у житті людини у зрозумілій для них формі. Всі брали дуже активну участь і ніхто не залишився без уваги.

Так і закінчився наш третій день - насичений подіями, цікавий і захоплюючий.

День 4й 7. 06.

Спекотна літня погода трохи зробила важкою роботу в таборі на 4й день, але ми виходимо з цієї ситуації як можемо. Ну що ж починаємо наш табірний день як звичайно з прийому дітей, робимо зарядку та йдемо снідати.

Після сніданку ми всім табором вирушили на стадіон, розміщений в парку ім. Горького. Там відбулась презентація видів спорту ДЮСШ №1.

Також, окрім презентації на стадіоні провели змагання між 2 збірними командами з нашого табору. Кожен з учасників команд отримали значки чи грамоти за активну участь у цьому заході.

Після обіду ми зібрались з дітьми в нашому класі. Ми чекали на проведення майстер класу в техніці орігамі. Дане заняття пройшло дуже швидко і, як не дивно, тихо і спокійно, адже діти були поглинуті виконанням різних фігурок з паперу.

Далі в нас за розкладом загонові справи і ми вирішили провести активно час на вулиці, граючи в різноманітні ігри.

Блимавки

Всі гравці стають попарно у коло, повернувшись одне до одного обличчям.

Гравець без пари, оглядаючи всіх присутніх у колі, непомітно кліпає кому-небудь, той зривається з місця й займає місце за гравцем, що кліпнув, залишаючи свого колишнього партнера, завданням якого є утримати гравця, не давши йому можливості втекти до іншого.

Світлофор

Проводиться в лісі на обмеженій території з невеликою кількістю гравців будь-якого віку.

В усіх гравців на спині закріплена кольорова стрічечка. У гравців

1- ї команди — червона, 2-ї команди — жовта, 3-ї команди — зелена. Кожен учасник наздоганяє гравців однієї команди й тікає від іншої. «Червоні» наздоганяють «жовтих», але ховаються від «зелених».

«Жовті» наздоганяють «зелених», але тікають від «червоних» і т. ін. Гравець, якого наздогнали, віддає свою стрічку гравцеві, що наздогнав його, й вибуває з гри.

Навчіться безшумно й непомітно пересуватися лісом!

Ця гра є чудовим втіленням вашої творчості й багатої уяви. Зіграйте в неї хоча б один раз — і вас не зупиниш!

Рука друга

Один із гравців із зав’язаними очима сідає на стілець. Всі інші проходять по черзі за його спиною й кладуть долоні на його плече. Кожний кладе їх так, як йому заманеться.

Завдання гравця із заплющеними очима — відгадати свого това-риша, що стоїть за його спиною.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]