Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
shodennik_litnoi_pedagogichnoi_praktiki_v_prishkilnomu_litno.docx
Скачиваний:
70
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
5.16 Mб
Скачать

День 11й 18. 06.

Прийшов 11й день нашого перебування в таборі. Він розпочався як іусі інші: прийом дітей, зарядка, сніданок. Ми сьогодні зустрінемось з студією «Вояж», яка приготувала для нас виставу. А після обіду ми братимемо участь в конкурсі талантів.

Діти були в захваті від вистави, яку ми бачили – вони фотографувались разом з героями казки, яку нам показали.

Після цього ми відправились на обід. Після обідньої перерви ми почали підготовку до конкурсу «Наші таланти» . Наш загін представив 4 номера на даному конкурсі: українська народна пісня, сучасна пісня, танець «Ча-ча-ча» виставка зачісок, створених нашими дівчатками.

День 13й 19. 06.

Передостанній день розпочався з дощової погоди, але вже до 9 години він припинився і день розпочався як завжди: прийом дітей, зарядка, сніданок. Після сніданку ми вирушили на екскурсія в боулінг-клуб «Мегамол».

По закінченню екскурсі ми поспішили до школи, адже на нас чекав смачний обід. Після обіду ми усім табором зібрались в актовому залі, адже на нас чекало підсумкове заняття за програмою «Афлатун».

День 14й 19. 06. Свіже повітря

Ранок наповнений хвилюванням та легким смутком, адже непомітно прийшов останній день табірної зміни. За час, який минув діти, а разом з ними і ми, здружились один з одним та керівництвом табору. І ось наближається час прощатися.

Усе як завжди: прийом дітей, зарядка,сніданок.У нас за планом сьогодні похід вихідного дня «Екологічна стежина» - ми усім табором разом з директором, старшою вожатою, лікарем та медсестрою відправились в Лісопарк. Розбили там табір і почали готувати польовий обід.

Цей день був чудовим і сонячним та у нас на душі було сумно, адже закінчувались наші дні в таборі. Було дуже важко і болісно розлучатися із дітками до яких ми прикипіли усією душею.

Зібравшись усім гуртом ми обмінювались контактною інформацією,для подальшого спілкування. Швидко заповнивши анкети, почали згадувати про приємні моменти нашого спілкування один з одним.

Мені буде дуже важко без чудового дитячого сміху і веселих днів у таборі

Висновок.

Під час проходження практики у пришкільному оздоровчому таборі “Котигорошко” при СЗШ І - III ступенів № міста Вінниці з 04.06.2010 по 21.06.2010, я приймала активну участь у організації і проведенні свят, змагань, виготовленні декорацій, екскурсій. Кожна вільна хвилина дітей у таборі “Котигорошко” була наповнена розвивальними, виховними, розважальними іграми. Адміністрація табору чітко спостерігала за організацією дозвілля дітей, розробляла усі свята таким чином щоб можливо було виховувати дітей граючі. Однією з головних задач табору, було в умовах міста дати можливість відпочити дітям, більше дізнатися про своє місто за рахунок різноманітних екскурсій: екскурсія на концерт в МПМ «Зоря», зустріч з працівниками ДАЇ, спортивні змагання у ЦПКіВ ім. М.Горького,концерт в Філармоні, похід до лялькового театру «Золотий ключик», на мою думку дана ціль була досягнута.

Дозвілля дітей було організовано, насичено розвивальними, веселими конкурсами: “Вечір знайомств”, “Мала спартакіада”, “Веселий експрес”, “Здрастуй тепле літечко”, “Фізкультура”, “Солодке дерево”, “Танцюють всі”, “Музичний марафон”, “Аніматори”, “Стара казка на новий лад”, “Старти надій”, “Ромашка”, “Міс і Містер табору”, “Рекордсмени табору”, “Кліп-арт лабораторія”, “Козацькі забави”, “Весела поліклініка”, “На абордаж”, “Прощавай Мріє”.

Кожна дитина у таборі мала змогу проявити себе, продемонструвати свої таланти, відвідав гуртки навчитись багато нового. Мені дуже сподобалось те, що потрібно було проявляти творчість, грати з дітьми, я на деякий хоч і короткий час повернулась у дитинство, що є на мою думку важливим для праці майбутнього вчителя. Я ще раз упевнилась у тому, що в майбутню професію я обрала вірно, на все життя. І сподіваюсь, що звання ВЧИТЕЛЬ я не осоромлю.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]