Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Универ 03.05.2013 18-15 / Характеристика - Гешель О. С

..doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
27.65 Кб
Скачать

ХАРЕКТЕРИСТИКА

випускника Національного Університету Державної Податкової Служби України, факультету фінансів та банківської справи

Гешеля Олександра Сергійовича, 1991 року народження

Гешель Олександр Сергійович навчається в Національному університеті державної податкової служби України з 2008 року. Весь час навчався «добре».

За час навчання в університеті Гешель уважно і відповідально ставився до виконуваної роботи, проявив себе активним, дисциплінованим, відповідальним, сумлінним, чесним і працьовитим студентом. До обов’язків ставиться сумлінно, доручення виконує старанно та вчасно, постійно підвищує свій професійний рівень. Приймає активну участь у житті колективу групи.

Оволодів на високому рівні базовими знаннями та вміннями з циклу гуманітарних, фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін за фаховим напрямом.

Володіє високим рівнем культури поведінки і спілкування з людьми, властива гнучкість у використанні стилів і поведінки у критичних ситуаціях, завжди поводиться коректно і водночас з розумінням.

Студенту притаманні принциповість та наполегливість при вирішенні складних питань, порядність та володіння високим рівнем культури поведінки і спілкування з людьми. В спілкуванні урівноважений, доброзичливий по відношенню до товаришів, володіє гарним почуттям гумору, відповідальний та комунікабельний.

Куратор групи Ріппа М. Б.

Декан факультету фінансів

та банківської справи Унинець-Ходаківська В .П.