Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
26
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
26.62 Кб
Скачать

Додаток 4

ПОСТАНОВА

про порушення провадження про адміністративне правопорушення

м. Погребище 13 жовтня 2010 року.

Прокурор Погребищенського району радник юстиції Крижовий О.Л., вивчивши матеріали перевірки по недотриманню законодавства про працю в ТОВ «Ржевуськ млин», -

ВСТАНОВИВ:

Під час здійснення наглядової перевірки дотримання трудового законодавства в ТОВ «Ржевуськ млин» було встановлено ряд порушень законодавства про працю, а саме що в порушення ст. 24 Закону України «Про оплату праці» головним бухгалтером ТОВ «Ржевуськ млин» заробітна плата за фактично виконану роботу не виплачується в повному об’ємі, так наявна заборгованість по виплаті заробітної плати за червень 2010 року на суму 8365 грн.

Тим самим, головним бухгалтером Гринчук Л.В. допущено порушення вимог ст. 41 ч. 1 КУпАП України в частині порушення ст. 24 Закону України «Про оплату праці».

На підставі викладеного керуючись ст. 24 Закону України «Про прокуратуру», -

ПОСТАНОВИВ:

Порушити стосовно Гринчук Лідії Василівни провадження про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 41 ч. 1 КУпАП України.

Відповідно до ст. 230-1 КУпАП постанову направити органу виконавчої влади з державного нагляду за додержанням законодавства про працю для застосування до Бурлаки Л.М. заходів адміністративного стягнення.

Постанова підлягає обов’язковому розгляду в установлений законом десятиденний строк, про що повідомити прокуратуру району в цей же строк, додавши копію постанови про накладення на Бурлаки Л.М. адміністративного стягнення.

Прокурор Погребищенського району

Радник юстиції О.Л. Крижовий

Соседние файлы в папке Практика