Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

subd_kurs / Основні висновки

.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
05.06.2015
Размер:
58.88 Кб
Скачать

6 Основні висновки

В даній курсовій роботі було розроблено базу даних “Автоматизація роботи супермаркету”, яка призначена для автоматизації роботи супермаркету. Розроблена БД дозволяє зменшити витрати часу на пошук потрібної інформації, вона ускорює та робить зручнішим виконання стандартних операцій, що повсякденно виконують робітники суГруппа 1пермаркету.

Розроблена база даних може використовуватися у супермаркетах різного типу та різних розмірів. Також, її можна використовувати у сфері розробки програмного забезпечення, при розробці подібних або більш обширних баз даних або автоматизованих систем. Також, дана БД може слугувати наочним прикладом бази даних створеної засобами СУБД Access 2010.

Розроблена база даних має доволі простий та інтуітивно зрозумілий інтерфейс з користувачем. Це досягається за рахунок того, що в формах бази даних всі елементи розміщені. Тому користувач затрачує мінімальну кількість часу для знаходження тієї чи іншої інформації в базі даних.

Розроблена БД не вимагає від користувачів ніяких додаткових знань, окрім знань роботи супермаркету. Тобто цією базою даних без проблем зможуть користуватися робітники супермаркету.

Отже, розроблена база даних “Автоматизація роботи супермаркету” є вдалим вирішення поставленої в даній курсовій роботі задачі.