Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Фізична особа.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
23.05.2015
Размер:
6.3 Mб
Скачать

3. Індивідуальне завдання

В якості індивідуального завдання мені було доручено за допомогою програми CorelDRAW розробити макети для запрошень на презентацію продукції, що проводиться 1 раз на місяць та плакату для футбольної збірної офісу.

Програма Corel Draw призначена для створення і редагування векторної графіки. Програма може працювати і з растровими зображеннями. Для роботи з растровими зображеннями застосовується функція імпорту, безпосередньо растрові зображення в програмі не відкриваються.

До складу пакету входять:

-CorelDRAW - Додаток для створення векторної графіки і макетів сторінок

-Corel Website Creator - додаток для самостійного дизайну веб-сайтів

-Corel PHOTO-PAINT - професійне додаток для редагування зображень

-Corel PowerTRACE - засіб для точної трасування растрових зображень у векторну графіку

-Corel CAPTURE - засіб для створення моментальних знімків екрану

-Corel CONNECT - засіб пошуку контенту

-PhotoZoom Pro - розширення PHOTO-PAINT для збільшення цифрових зображень

-ConceptShare - Засіб для інтерактивної спільної роботи в Інтернеті

-10000 Високоякісних картинок і інших цифрових зображень

-1000 Професійних цифрових фотографій з високою роздільною здатністю

-1000 Шрифтів OpenType

-800 Візерунків і рамок

-2000 Шаблонів для оформлення автомобілів

-350 Професійних шаблонів

Рис. – Плакат, розроблений у програмі

Висновки

Базою проходження моєї виробничої практики була ФОП Бекаревич. Дана компанія займається збутом імпортної оздоровчої продукції.

Під час проходження виробничої практики я закріпила та поглибила свої теоретичні знання у сфері маркетингу та скористалася деякими з них на практиці. Також я ознайомилася зі сферою оптових продаж, у якій працює аналізоване підприємство.

У ході практики мною було проведено маркетингове дослідження з метою аналізу ринку БАД у м. Суми. Було виявлено, що близько 8 % людей споживають БАД, що співпадає з середньостатистичним показником по країні (7 %). При цьому 70 % опитаних респондентів були жінками.

Основною метою споживанні БАД є профілактика (55 %), а це свідчить про те¸ що люди цікавляться своїм здоров’ям.

Більша частина продукції купується у дистриб’юторів (43 %), хоча цей канал починає здавати позиції перед аптеками. Тому цей канал є все ще дуже перспективним.

Дані досліджень показують, що найбільше значення для споживачів при придбанні БАД мають ефективність і безпека продукції (по 25%). Ці показники забезпечуються ФОП Бекаревич так як реалізується продукція, що має престижні сертифікати (ISO, FDA, GMP, країни виробника та країни споживача), високі оцінки та нагороди від різних міжнародних медичних організацій та результати.

За результатами SWOT-аналізу основними сильними сторонами компанії є: висока якість товару, що реалізується та сформований позитивний імідж фірми-виробника у споживачів продукції. Ці сторони потрібно розвивати шляхом проведення тих же самих конференцій з метою знайомлення мешканців з компанією та висвітлення результатів від споживання продукції.

Серед загроз основна для компанії - недовіра населення до БАД та деяких інших видів продукції компанії.

Для ефективного позиціювання біодобавок компанії потрібно проводити різні освітні програми, конференції, де повинні виступати авторитетні фахівці в цій області, що дозволить створити позитивний образ БАД для споживачів та лікарів.