Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
20
Добавлен:
17.05.2015
Размер:
25.09 Кб
Скачать

Введення-виведення даних

Розробити програму мовою Асемблер, що виконує дії згідно з отриманим варіантом завдань. Скомпілювати програму за допомогою tasm.exe з відповідними опціями та злінкувати її за допомогою програми tlink.exe з відповідними опціями. Запустити програму на виконання в ОС і

td.exe.

Варіанти завдань

  1. Вводяться два числа в шістнадцятковій системі числення. Знайти їх суму та вивести результат на екран у шістнадцятковій системі числення.

  2. Вводяться два числа в двійковій системі числення. Знайти їх добуток та вивести результат на екран у двійковій системі числення.

  3. Вводяться два числа в десятковій системі числення (додатні або від’ємні). Знайти їх суму та вивести результат на екран у десятковій системі числення.

  4. Вводяться два числа в двійковій системі числення. Знайти їх різницю та вивести результат на екран у десятковій системі числення.

  5. Вводяться два числа в шістнадцятковій системі числення. Знайти їх добуток та вивести результат на екран у десятковій системі числення.

  6. Вводяться два числа в десятковій системі числення. Знайти їх частку та вивести результат на екран у двійковій системі числення.

  7. Вводяться два числа в шістнадцятковій системі числення. Знайти їх різницю та вивести результат на екран у десятковій системі числення.

  8. Вводяться два числа в двійковій системі числення. Знайти їх частку та вивести результат на екран у двійковій системі числення.

  9. Вводяться два числа в десятковій системі числення. Знайти їх добуток та вивести результат на екран у шістнадцятковій системі числення.

  10. Вводяться два числа в шістнадцятковій системі числення. Знайти їх частку та вивести результат на екран у двійковій системі числення.

  11. Вводяться два числа в m і n у десятковій системі числення. Знайти mn та вивести результат на екран у десятковій системі числення.

  12. Вводяться два числа в двійковій системі числення. Знайти їх добуток та вивести результат на екран у шістнадцятковій системі числення.

  13. Вводяться два числа в десятковій системі числення. Знайти їх різницю та вивести результат на екран у шістнадцятковій системі числення.

  14. Вводяться два числа в двійковій системі числення. Знайти їх добуток та вивести результат на екран у шістнадцятковій системі числення.

  15. Вводяться два числа в шістнадцятковій системі числення. Знайти їх частку та вивести результат на екран у десятковій системі числення.

  16. Вводяться два числа в m і n у десятковій системі числення. Знайти m>>n та вивести результат на екран у двійковій системі числення.

Соседние файлы в папке (2012) Лаби_СП