Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
21
Добавлен:
17.05.2015
Размер:
37.8 Кб
Скачать

Висновок

Бакалаврська дипломна робота містить 4 розділи, в яких виконано основні проектні рішення школи мистецтв.

У першому розділі прийнято основні архітектурно-будівельні рішення, вибрано конструкції огороджень та обґрунтовано їх за теплотехнічним розрахунком. Вибрано внутрішнє і зовнішнє оздоблення приміщень будівлі. Також сплановано генеральний план території.

У конструкторському розділі розраховано основні конструкції за 1-шою та 2-гою групою граничних станів. В результаті розрахунків виконано підбір арматури для основних залізобетонних конструкцій (плита пустотна, ригель, колона, монолітна плита).

Технологічний розділ містить основні етапи проведення нульового циклу робіт. За даними об’ємів робіт підбирається технічна комплектація процесу будівництва з умов раціонального використання праці та часу. Заля вибору найбільш економічно ефективного варіанту проведення робіт виконується техніко-економічне порівняння розробки грунту 2-ма екскаваторами різних марок і місткостей ковша.

У науковій частині бакалаврської дипломної роботи виконано варіантне проектування фундаментної конструкції та її розрахункове обґрунтування.

Міністерство освіти і науки України

Вінницький національний технічний університет

Факультет будівництва та будівельного менеджменту

ЗАТВЕРДЖУЮ

Завідувач кафедри ПЦБ,

д.т.н, проф. А.С. Моргун

«___»_____________2010 р.

Школа мистецтв по вул. Закревської Деснянського р-ну м. Києва.

І Основна частина

Пояснювальна записка

до комплексної бакалаврської дипломної роботи за спеціальністю

«Промислове та цивільне будівництво»

08-08.БДР.020.00.289 ПЗ

Керівник роботи

Моргун А.С

_______________________

«___»_____________2011 р.

Розробив студент гр. 2Б-06

Ратушна Г.М.

_______________________

«__»____________ 2011 р.

ВНТУ 2011

Вступ

У даній бакалаврській дипломній роботі проектується школа мистецтв по вулиці Закревської у м. Київ.

Даний проект має за мету створення комфортних умов для навчального процесу, з витримкою всіх діючих норм та правил з врахуванням економічної ефективності.

Спосіб досягти мети – правильно, раціонально спланувати архітектурну та конструкторську частину, із врахуванням міцності, економічності та естетичної привабливості споруди та організувати процес будівництва з мінімальними затратами часу.

Школа запроектована із двох частин. Перша призначена для проведення навчального процесу. Двоповерхова будівля, з великим просторим холом, що об’єднує обидва поверхи, з великим світловим ліхтарем який гармонічно доповнює архітектурні рішення , створюючи ефект грандіозності і монументальності та забезпечує гарне освітлення приміщення. Друга частина – актова зала. Об’єднані вони переходом, що надає можливість легко переміщатися з однієї частини до іншої.

Соседние файлы в папке ПЗ