Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Фізика_1 / зад заоч / РЕКОМЕНДАЦІЇ final

.doc
Скачиваний:
59
Добавлен:
17.05.2015
Размер:
24.58 Кб
Скачать

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО РОЗВ'ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ

  1. В контрольних роботах умова задачі повністю записується в -зошит, нижче скорочено, де всі відомі величини необхідно записати в одиницях СІ.

  2. Виконати рисунок, де це можливо, що пояснює умову задачі.

  3. Вказати основні формули та закони, на яких базуггься розв'язування.При використанні похідних формул їх треба вивести.

4. Розв'язування задачі необхідно супроводжувати короткими поясненнями.

  1. Розв'язок задачі спочатку слід знайти в загальному вигляді, тобто шукану величину або ж рівняння записати в буквених позначеннях величин, які відомі з умови задачі.

  2. Для контролю правильності виведеного виразу потрібно встановити розмірність правої та лівої частини рівняння.

  3. Провести підстановку числових значень і вирахувати результат, дотримуючись правил наближених обчислень

ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

  1. Контрольна робота виконується чорнилами в шкільному зошиті, на обкладинці якою записують дані про студента - спеціальність, курс, група, шифр, прізвище, ім'я та по батькові.

  2. Кожна задача починається з нового листка Після розв'язування задачі необхідно залишити місце для можливих зауважень рецензента.

  3. Контрольна робота зараховується, якщо всі задачі розв'язано правильно в їх розв'язках немає помилок принципового характеру, У випадку, коли контрольна робота не зарахована, вона повертається студенту на виправлення зауважень. Студент зобов'язаний подати її на повторне рецензування, виконавши розв'язування тих задач, в яких були допущені помилки. Повторна робота подасться, як правило, разом з не зарахованою.

  4. В контрольній роботі студент повинен розв'язати задачі того варіанта. номер якого співпадає з порядковим номером в журналі. Номери задач, які має розв'язати студент в контрольній роботі, визначаються за таблицею варіантів, яка подана в додатках.

  5. Зарахована контрольна робота подасться викладачеві на екзамені.Студент повинен бути готовий під час екзамену дати пояснення по суті розв'язання задач, що входять в контрольну роботу.

  6. В кінці контрольної роботи необхідно вказати, які підручники чи посібники були використані при виконанні контрольної роботи (автор, назва підручника, рік видання) Це дозволить рецензенту, при необхідності, вказати конкретний матеріал для додаткового вивчення і завершення контрольної роботи

Соседние файлы в папке зад заоч