Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
pravove_reg_econ / Prakt_pidg.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
606.21 Кб
Скачать

Захист звітів про проходження практики

Проміжний звіт за відповідний період практики (приблизно половина загального періоду) студент здає особисто керівникові від кафедри юридичного факультету та усно захищає перед ним у визначений випусковою кафедрою час.

В останній тиждень закінчення загального періоду практики студент звітує про виконання програми практики та індивідуального завдання перед керівником від бази практики. Належно оформлений звіт і заповнений щоденник студент здає керівникові від бази практики, який у разі позитивної оцінки візує звіт на титульному аркуші, готує характеристику на студента, котра відображається у щоденнику практики.

Далі студент подає звіт керівникові від кафедри для перевірки. У разі позитивної оцінки звіту керівник складає характеристику на студента, яка відображається у щоденнику практики, та організовує захист студентом звіту. У разі невідповідності встановленим вимогам щодо змісту та оформлення звіт повертається на доопрацювання.

Протягом тижня з дня завершення загального періоду практики випускова кафедра організовує захист підсумкових звітів про практику. Захист підсумкового звіту з практики прий­має комісія, яку призначає завідувач кафедри з числа викладачів — керівників практики від кафедри, викладачів кафедри, котрі викладали студентам магістерського рівня підготовки спеціальні дисципліни. За можливості на захист запрошуються керівники від баз практики. Звіт про проходження практики оцінюється комісією за результатами захисту.

Результати оцінювання першого етапу практики та підсумкова оцінка результатів проходження практики (за національною шкалою, 100-бальною шкалою та системою ECTS) відображаються у відповідному документі «Картка обліку результатів проходження переддипломної практики» (див. дод. 4), який додається до підсумкового звіту.

Студент, який не виконав програму практики, дістає негативну оцінку. Студент, який дістав негативну оцінку з практики, відраховується з університету.

Студенту, який з поважних причин не виконав програму практики, може бути надане право проходження практики повторно.

Порядок та критерії оцінювання практики

Загальна оцінка результатів проходження практики здійснюється з урахуванням відповідності проміжного та підсумкового звітів установленим вимогам, реалізації індивідуальної програми практики та інших завдань для виконання на базах практики (що має бути відображено у звітах та щоденнику), характеристик керівника з бази практики та від кафедри, усного захисту студентом звітів з практики, додержання календарного плану та графіка індивідуально-консультативної роботи.

За наявності негативної характеристики керівника з бази практики або від кафедри загальна оцінка практики не може бути позитивною.

з/п

Об’єкти контролю

Кількість балів

1

Оцінка проміжного звіту про практику

Від 0 до 25 балів

2

Оцінка підсумкового звіту про практику

Від 0 до 50 балів

3

Ведення щоденника практики

Від 0 до 10 балів

4

Додержання календарного плану та графіка індивідуально-консультативної роботи

Від 0 до 10 балів

5

Виконання вибіркового індивідуального зав­дання

Від 0 до 5 балів

Оцінювання проміжного звіту

Проміжний звіт оцінюється так:

  • письмовий звіт (0–15 балів);

  • усний захист звіту (0–10 балів).

Соседние файлы в папке pravove_reg_econ