Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

robochi_materialy_ymk_2013 / Plan_Roboty_na_Semestr

.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
17.95 Кб
Скачать

УМК: план роботи на семестр :-)

  • Бали до іспиту – (0-50б.)

  1. 0-20 б. за Індивідуальну роботу (аналіз конкурентоспроможності конкретної компанії – див. Список Компаній). Робота здається 3-ма частинами: перша частина (Пункти 1,2) здається на 3-тє практичне заняття і оцінюється максимум у 0-5б.; друга частина (Пункти 3,4) здається на 4-те практичне заняття і оцінюється максимум у 0-10б.; третя частина роботи (Пункти 5,6,7) здається на 5-те практичне заняття і оцінюється максимум у 0-5б.

Попереджаю заздалегідь: Рота здається лише у визначені терміни, після закінчення практичного заняття жодна робота прийнята не буде!!!! Оскільки електронній журнал закривається щотижня, і у мене і Швиданенка О.А. є консультації де наперед (а не постфактум) можна уточнити всі незрозумілі моменти!!!! Ми з радістю Вам посприяємо в оволодінні курсом. Щодо невчасної здачі робіт Виключень не буде.

  1. 0-5 б. Вибіркова робота. Варіанти та тематику для такої роботи дивіться в робочій програмі з УМК (картка самостійної роботи студента). До уваги студентів: у вересні з університету відкрито доступ до міжнародної бази статей SCOPUS – раджу скористатися нею для пошуку наукових статей на аналіз!!! Робота здається тільки на 3-тє практичне заняття!

  2. 0-10 б. написання модульної роботи на останньому практичному занятті

  3. 0-15 б. ви можете заробити на практичних заняттях – 1)активно приймаючи участь в обговоренні теоретичних і практичних питань теми (орієнтуйтесь на план практичних занять в робочій програмі з УМК та Кейс (аналіз конкурентоспроможності компанії Євроресурс)!!!) та 2) готуючи і здаючи частини кейсу, що аналізуються на занятті

  • Мій електронний кабінет, де буде розміщена уся необхідна інформація:

http://meim.kneu.edu.ua/ua/depts6/k_mizhnarodnoi_ekonomiky/vikladachi_me/Zaricka.I.A/

  • Мій імейл: zarytska_iryna@ukr.net

  • Графік проведення Консультацій Зарицької І.А.: Верхній тиждень: середа о 16:00 на кафедрі МЕ – 407 к. Нижній тиждень: середа о 16:00 на кафедрі МЕ – 407 к.

Консультації О.А. Швиданенка дивіться біля кафедри МЕ (407к.)