Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
22.53 Кб
Скачать

Варіант № 2

Завдання

Оформіть наказ, що пройшов державну реєстацію на аркуші паперу ф.А4 з поздовжнім розміщенням постійних реквізитів за загальноприйнятими правилами та вимогами чинних нормативних документів, додавши реквізити яких не вистачає.

Міністерство праці та соціальної політики україни, наказ, 30.09.2005, № 289

Про умови оплати праці працівників бюджетних науково-дослідних установ Мінпраці України

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 "Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери", наказую:

1. Затвердити:

розміри посадових окладів працівників бюджетних науково-дослідних установ Міністерства праці та соціальної політики України , визначені на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери, згідно з додатком 1;

схему тарифних розрядів посад керівних, наукових працівників, професіоналів, фахівців та інших працівників науково-дослідних установ згідно з додатком 2;

2. Надати право керівникам науково-дослідних установ в межах фонду заробітної плати, затвердженого в кошторисах доходів і видатків установлювати працівникам науково-дослідних установ конкретні розміри посадових окладів згідно із затвердженими схемами, розміри доплат і надбавок до них.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника міністра В Г.А.Андрійчука.

Наказ отримано: Українським науково-дослідним інститутом

протезування.

Підписав документ міністр В.Кириленко. погоджен наказ у міністерстві фінансів України заступником міністра В.М.Матвійчуком.

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 жовтня 2005 р.

за № 1197/11477.

Соседние файлы в папке Нак_державн_реєстрац