Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
828.93 Кб
Скачать

Завдання1 . Оформити наказ із загальгих питань

Герб:

Автора документа: МIНIСТЕРСТВО ПРАЦI ТА СОЦIАЛЬНОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ

Дата:09 квітня 2002

Індекс: № 187

Місце складання або видання: Київ

Заголовок до тексту: Про впровадження вiдкритого професiйно-технiчного навчання на основi модульної технологiї

Констатуюча частина наказу:З метою реалiзацiї Закону України “Про затвердження Державної програми зайнятостi населення на 2001—2004 роки” та створення умов для отримання робiтничих професiй i пiдвищення соцiального захисту окремих категорiй громадян, якi не можуть на рiвних конкурувати на ринку працi

Розпорядча частина наказу:1. Затвердити Положення про вiдкрите професiйно-технiчне навчання на основi модульної технологiї, що додається.

2. Упровадити в порядку експерименту вiдкрите професiйно-технiчне навчання на основi модульної технологiї за iндивiдуальними навчальними планами в базових навчальних закладах, визначених спiльним наказом Мiнiстерства працi та соцiальної полiтики України та Мiнiстерства освiти України вiд 24.12.99 № 2191/437 “Про подальше впровадження системи модульного навчання незайнятого населення”. 3. Установити, що в перiод апробацiї вiдкритого професiйно-технiчного навчання пiдготовка, перепiдготовка та пiдвищення квалiфiкацiї слухачiв здiйснюється: шляхом курсового професiйно-технiчного навчання; переважно для осiб з обмеженими фiзичними можливостями, жiнок, якi мають неповнолiтнiх дiтей, iнших категорiй громадян, якi проживають у вiддалених вiд навчального закладу, громадян, якi не мають реальної змоги навчатися з вiдривом вiд основного мiсця дiяльностi; за професiями, що не є технологiчно складними i не пов’язанi з пiдвищеною небезпекою та шкiдливими умовами працi; за iндивiдуальними навчальними планами, за модульною системою навчання. 4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора департаменту полiтики оплати працi та зайнятостi населення Мiнiстерства працi та соцiальної полiтики Товстенка О. П. та начальника департаменту розвитку професiйно-технiчної освiти Мiнiстерства освiти i науки Томашенка В. В.

Підписав лист: Заступник Міністра М.Ф. Степко

Відбиток печатки:

Наказ отримано: Міністерством освіти і науки України.

Соседние файлы в папке Нак_загальних питань