Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
5
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
22.53 Кб
Скачать

Варіант № 18

Оформити наказ із загальгих питань

Герб:

Автора документа: МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА 3 ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 19.02.2002

Індекс: № 51

Місце складання або видання: Київ

Заголовок до тексту: Про затвердження галузевого класифікатора "Класифікація послуг і продукції у сфері побутового обслуговування"

Констатуюча частина наказу: З метою систематизації соціально-необхідних видів послуг, що виконуються за індивідуальними замовленнями населення у сфері побутового обслуговування, проведення статистичних спостережень, їх об'єктивної оцінки, що впливає на здійснення політики у сфері побутових послуг, і для використання в роботі суб'єктами господарювання, що надають побутові послуги

Розпорядча частина наказу: 1. Затвердити галузевий класифікатор "Класифікація послуг і продукції у сфері побутового обслуговування"

(ГК 201-01-2001), що додається. 2. Управлінню громадського харчування та побутових послуг довести цей наказ для використання в роботі до Республіканського комітету з торгівлі та захисту прав споживачів Автономної Республіки Крим, управлінь з питань торгівлі та побутового обслуговування населення міських державних адміністрацій. 3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Стеценка В.О.

Підписав лист: Міністр Шлапак О.А.

Наказ отримно:управлінням з питань торгівлі та побутового обслуговування населення.

Соседние файлы в папке Нак_загальних питань