Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
23.55 Кб
Скачать

Варіант № 17

Оформити наказ із загальгих питань

Герб:

Автора документа: ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

Дата: 18 квітня 2005 року

Індекс: № 96

Місце складання або видання: Київ

Заголовок до тексту: Про затвердження Класифікації інституційних секторів економіки України

Констатуюча частина наказу: Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику" та з метою забезпечення доступності, гласності і відкритості статистичної інформації, її джерел та методології складання

Розпорядча частина наказу:

1. Затвердити схвалену методичною комісією Держкомстату Класифікацію інституційних секторів економіки України (КІСЕ) (додається). 2. Департаменту макроекономічної статистики (Нікітіній І. М.): 2.1. Здійснювати організаційне керівництво щодо застосування КІСЕ при складанні системи національних рахунків. 2.2. Направити у тижневий термін затверджену в п. 1 цього наказу КІСЕ Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції, Міністерству фінансів, Національному банку, Державній комісії з регулювання ринку фінансових послуг, Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку, Державній податковій адміністрації для використання в роботі.

3. Департаменту планування та організації статистичних спостережень (Віленчук Р. Г.) спільно з Головним міжрегіональним управлінням статистики у м. Києві (Сидоренку М. М.): 3.1. Розробити до 30.04.2005 р. Порядок запровадження КІСЕ у системі ведення Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ). 3.2. З 01.06.2005 р. здійснювати кодування об'єктів ЄДРПОУ за КІСЕ. 4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Головка В. А та заступника Голови Шишкіну К. М. згідно з розподілом функціональних обов'язків.

Підписав лист: голова Осауленко О. Г.

Наказ отримно:Державноюй комісією з регулювання ринку фінансових послуг

Соседние файлы в папке Нак_загальних питань