Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
49
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
278.02 Кб
Скачать

Оформлення результатів контролю знань в екзаменаційної відомості передбачає переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в національну 4-бальну та шкалу за системою ects за параметрами таблиці:

Оцінка за шкалою ECTS

Оцінка за бальною шкалою, що використовується в КНЕУ

Оцінка за 4-х бальною шкалою

А

90–100

5 (відмінно)

В

80-89

4 (добре)

С

70–79

D

66-69

3 (задовільно)

Е

60–65

FX

21-59

2 (незадовільно) з можливістю повторного складання

F

0–20

2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

Ліквідація академічної заборгованості студентами бакалаврського та магістерського рівнів всіх форм навчання з дисципліни проводиться згідно «Порядку ліквідації академічних заборгованостей студентів КНЕУ» (Ухвала Вченої ради під 30. 09. 2004 р.), що затверджений наказом № 614 від 04. 10. 2004 р., яка передбачає такий порядок:

  • студенти, які набрали за результатами поточного і підсумкового контролю від 20 до 59 балів (з врахуванням 30 і більше балів, що студент набрав на іспиті), після належної підготовки мають право повторно складати іспит за власною заявою;

  • студенти, які набрали за результатами поточного і підсумкового контролю від 0 до 20 балів (якщо на іспиті студент набрав менше 30 балів то результати підсумкового контролю не враховуються) зобов’язані написати заяву на повторне вивчення дисципліни на різних формах навчання свого чи іншого факультету і там скласти іспит. Студентам також дозволяється написати заяву на індивідуально — консультативну роботу з викладачем і згідно направлення деканату отримувати та здавати викладачу під час консультацій виконані завдання, модулі тощо і набрати бали поточної успішності і в кінці семестру, згідно графіку затвердженому деканом, здати іспит.

Перескладання іспиту з дисципліни дозволяється двічі, але якщо студент не пересклав іспит двічі, то він зобов’язаний повторно вивчити дисципліну і знову скласти іспити (востаннє).

Поточний контроль знань студентів заочної форми навчання з даної дисципліни здійснюється на практичних заняттях згідно плану і карти самостійної роботи студентів у процесі захисту ними домашніх розрахунково-проектних письмових робіт. Домашні розрахунково-проектні роботи за своєю сукупністю утворюють скорочений проект інвестування у підприємницьку діяльність.

Окрім розрахунково-проектних робіт студенти мають право виконувати індивідуальні роботи (завдання) відповідно до карти самостійної роботи студентів з даної дисципліни.

    1. Зразок екзаменаційного білета

Заочна форма навчання

Державний вищий навчальний заклад

«Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»

Кафедра економіки підприємств

Дисципліна «Управління антикризовою діяльністю підприємства»

Екзаменаційний білет №

Блок теоретичних питань

1. Опишіть методологію визначення та оцінки глибини й масштабів кризи підприємства (10 балів)

2. Охарактеиризуйте основні напрями оцінки ефективності функціонування антикризової системи управління підприємств (10 балів)

3. Опишіть методи оцінки ефективності використання техніко-технологічної складової підприємства.

4. Дайте вичерпну характеристику інституту банкрутства у системі господарських відносин України

5. Наведіть і охарактеризуйте головні завдання моніторингу стану підприємства

Блок практичних завдань

Соседние файлы в папке 02 NMM_DiscProgramy